17.4.2015

MUSin uusi High Tech Lighter Mars


Make Up Storen tykätyimpiin tuotteisiin lukeutuvat voidemaiset korostusvärit jotka tunnetaan nimellä High Tech Lighter. Pyöreään nappiin pakattuja korostusvoiteita voi käyttää luomilla, poskilla ja huulilla, poskipunana, korostusvärinä poskipäillä, pohjustuksena luomiväreille - ihan mihin vaan keksii näitä sivellä! Väriskaala ulottuu hohtavasta valkoisesta mustaan.


Olen aina kiinnostuneena näitä vilkuillut mutta arastelin kokeilla - koostumus vaikutti minusta raaka-aineluettelon perusteella raskaalta. Valitettavasti tiedän kokemuksesta että rasvoittuva ihoni saattaa reagoida liian tuhtiin koostumukseen näppylöinä ja HTL:n INCI alkoi "lupaavasti": Petrolatum, Lanolin, ... :( Kuivaihoinen äitini taas käyttää persikkaista High Tech Lighteria sävyssä Apollo poskipunana ja on kuulemma tosi tyytyväinen sekä raikastavaan sävyyn että koostumukseen.


Mutta arvatkaa mitä! High Tech Lighterit uudistuvat! Pakkaus muuttuu pyöreästä napista jossa on pyöritettävä kansi neliskulmaiseen tyylikkääseen pakkaukseen jonka kannen voi avata yhdellä pienellä liikkeellä. Kätevää!

Lisäksi pakkauksista on kuulemma tulossa uudelleentäytettäviä ja tuotteista saa täyttöpakkauksia jotka - järkevää ja käytännöllistä - sopivat myös muihin samanlaisiin neliskulmaisiin Make Up Storen uusiin pakkauksiin (mm. puuterit ja kiinteät meikkivoiteet tulevat olemaan tätä uutta mallia).

Tältä tulee näyttämään uusi täyttöpakkaus:


Minusta tuo väri on niin älyttömän siisti! Upea hologrammisävy joka häilyy kylmän pinkin ja lämpimän korallin välillä.

Sävy on nimeltään Mars, nimetty roomalaisten ärhäkän sodanjumalan mukaan. Minusta nimi sopii tälle liekkiä muistuttavalle sävylle täydellisesti!

"Vanhoista" eli vanhan koostumuksen High Tech Lightereista Mars sävyä lähinnä muistuttava on Pandora. Iholla nämä kaksi ovat lähes identtiset mutta. Mutta! Uuden koostumus on erilainen:
Ja parannetun koostumuksen vuoksi uusi High Tech Lighter ei tunnu iholla ollenkaan liian tuhdilta tai epämiellyttävän tahmealta! Koostumus on sellainen silkkisen silikoninen. Tätä uskaltaisin minäkin kokeilla! Ihastuin Mars-sävyyn täysin.
Riippuen siitä, missä kulmassa valo siihen osuu, tämä mahtava hohtovoide on joko kirkas, kylmä pinkki tai lämmin persikkainen sävyltään.


Minusta tämä on tosi-tosi nätti!

En voi vastustaa näin upeaa pinkkiä. Vapaapäivänä tein tällä simppelin rennon meikin jossa käytin tätä yhtä sävyä luomilla, poskilla ja huulilla.


Mars High Tech Lighter koko luomella. Lisäksi vain musta ripsiväri ja vaalea beige sisäkajal alaluomella.

Kulmissa Lumenen kulmakarvavaha sävyssä Blonde.


Rakastan punaisen sävyjä luomilla ja jotenkin tämä herkkä pinkki/persikka on minusta tosi kiva silmämeikissä. Mun harmaat silmät ovat yhtäkkiä (melkein) siniset!


Mars on upea poskipunasävy. Siis aivan i-ha-na! Tällä tulee juuri sellainen kuultava, kosteannäköinen kiilto poskipäille ja läpikuultava sävy on juuri täydellinen sekoitus ihonsävyä lämmittävää persikkaa ja raikastavaa viileää pinkkiä.Kokeilin käyttää High Tech Lighteria myös huulimeikkinä. Huulilla pelkästään HTL Mars:Huulimeikkinä Mars menettelee. Koostumus ei ole ehkä tarpeeksi kosteuttava mulle mutta hätätapauksessa, jos on mukana vain tämä yksi purkki, kyllä tätä vois sivellä huuliinkin antamaan hiukan sävyä ja kiiltoa. (Mutta itse asiassa MUS ei edes neuvo käyttämään näitä uusia High Tech Lightereita huulipunina. Edellinen, rasvaisempi koostumus sopii tähän tehtävään paremmin.)


Poskipunan (+ korostusvärin) paikalla Mars pysyi koko päivän ongelmitta, vaikka en edes puuteroinut. Valitettavasti, kuten kaikki voidemaiset luomivärit, HTL ei tahdo pysyä mun rasvoittuvilla luomilla moitteettomasti. Noin tunnin päästä levityksestä tilanne näytti tältä:


Voide kerääntyy pikkuhiljaa luomivakoon. Lisäksi mun vedenkestävä ripsiväri sotki hieman luomea. Tässä tapauksessa on kaksi vaihtoehtoa: 1. Taputella voide takaisin paikoilleen sormenpäällä vähän väliä ja pitää silmämeikki  voidemaisena ja kosteankiiltävänä (ja vaihtaa ripsiväri tavalliseen koska vedenkestävä liukenee voiteeseen = sotkee, tavallinen liukenee veteen = ei sotke).

2. Heittää haikeat hyvästit kostealle kiillolle jonka voidemainen luomimeikki antaa ja puuteroida. Meikki pysyy siistinä, joskin mattaisempana, pitkään. Laiskana ihmisenä valitsin lopulta puuteroinnin. Kiilto himmeni mutta ihana sävy jäi.


Kokonaisuutena tämä oli minusta mukava sunnuntaipäivän meikki. Älyttömän helppo ja vaivaton tehdä  - yhtä sävyä luomille, poskiin ja huuliin sormin taputtelemalla, mikäs sen helpompaa - ja lopputulos oli lähes nude mutta silti paljon nätimpi kuin ihan naturellina. Kuultava ruusuinen sävy poskilla ja poskipäillä on aina hyvä juttu. Pinkki sävy raikastaa kalpeaa ihoa hyvin ja korostaa silmieni väriä.


Erityisesti voidemaisena poskipunana HTL Mars on minusta kaunis ja toimiva! Voidemainen poskiväri on usein puuterimaista luonnollisemman ja raikkaamman näköinen, varsinkin kuivaihoiselle. Kannattaa siis katsastaa tämä vaihtoehto! Itse olen nyt uusien High Tech Lighter-korostusvoiteiden fani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!