24.4.2015

Pehmennetty musta eyeliner


Pidän rajauksista. Tuntuu että vahva yläluomen rajaus skarppaa katsetta, liftaa luomea ja jotenkin saa koko kasvojen ilmeen kohoamaan hiukan - just sen verran mitä tarvitsee siirtymään väsyneestä ja veltosta kohti pirteää ja elinvoimaista. Tärkeä juttu siis!

Mustaa rajausta kuitenkin käytän aika harvoin. Olen sen verran vaalea että harmaa, violetti tai ruskea rajaus on mun kasvoille pehmeämpi ja parempi valinta. Nyt kuitenkin piirtelin Inglotin mustalla geeli-eyelinerilla.

Tässä on melkein valmis meikki. Ripsiväri puuttuu ja kulmakarvat... ulkokulmaa vois ehkä tummentaa lisää. Ja eyeliner näyttää makuuni vähän liian selkeältä, liian terävältä.

En pidä liian terävästä rajauksesta. Hiukan off-focus, hiukan utuinen on minusta kauniimpi. Yleensä käyn rajauksen ulkoreunoistaan läpi vielä pienellä tarkalla litteällä luomivärisiveltimellä ja rajauksen sävyyn sopivalla luomivärillä.


Luomella on rauhallisia neutraaleja sävyjä.
Liikkuvalla luomella ruusukullan sävyä IsaDoran kesäpaletista Surf & Sun.
Luomivaossa mattaa harmaanruskeaa ja ulkokulmassa tummaa harmaalla taitettua luumunsävyistä ruskeaa.
Sisäkulmassa hiukan hohtavaa valkoista.


Poskipuna vaaleanpunainen Chanelin Tumulte. Minusta viileähkö pehmeä sävy sopii hyvin vahvan silmämeikin pariksi.

Vaalea beige sisäkajal alaluomella auttaa omalla tavallaan - kirkastaa silmän valkuaista ja saa tumman rajauksen näyttämään vielä tummemmalta.

Millä tavalla te rajaatte silmät? Ja millä tuotteella, onko se kynä, geeli, nestemäinen eyeliner vai luomiväri?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!