10.5.2015

Äiti ja aikuisen naisen meikki


Kävimme äitini luona kyläilemässä äitienpäivän hengessä. Mulla oli äidille pieni lahjapaketti (meikkejä tietenkin!) ja lisäksi tehtiin pienimuotoinen meikkaus- ja fotosessio. Ja toki syötiin paljon herkkuja :)

Äitini on kuusikymppinen luonnollisen kaunis nainen ja oikein hyvä malli aikuisen naisen meikkiin. Tein hänelle päivämeikin mun omilla siveltimillä ja äidin meikeillä.

Tässäpä kuvat ennen ja jälkeen meikkauksen. "After"-kuvat otin ulkona kun sisällä ei enää ollut tarpeeksi valoa.


Olen niin tottunut näkemään äidin silmälaseissa että näissä kuvissa ilman silmälaseja hän on todella oudon näköinen!

Aikuisen naisen meikissä on tärkeää pitää pohja mahdollisimman ohuena ja raikkaan näköisenä. Hyvä pohjustusvoide on usein kaiken A ja O. Tässä käytin paikallisesti (silmien alla, huulten ympärillä) juonteita häivyttävää primeria.
En käyttänyt meikissä lainkaan puuteria.

Meikkipohjana ohut BB-voide, peiteaineina käytin Ben Nyen voidemaisia peittareita hyvin ohuina kerroksina. Korostuksiin käytin Max Factorin sellaista paksun kynän muodossa olevaa voidemaista korostusainetta, se vaikutti minusta tosi kivalta, pitääpä hankkia omaan pakkiin myös!

Poskilla voidemaista Lumenen puikkoposkipunaa. Kevyesti lämpöä ja varjostusta pari astetta tummemmalla meikkivoiteella (aurinkopuuterin tavoin käytettynä).

Silmiin halusin hillittyä korostusta. Yläluomen rajaus on tärkeä, se piirtää silmät esille lasien takaa. Silmissä vain yhtä luomiväriä, vaaleahkoa hiekansävyistä mattaa varjostamassa kevyesti luomea. Rajasin yläluomen tummahkolla taupe-sävyllä ja kostealla siveltimellä. Yläripsissä tummanruskeaa ripsiväriä.

Alaluomella vain beige sisäkajal eikä muuta meikkiä. Yläluomipainotteinen silmämeikki kohottaa katsetta.

Äidin kulmakarvat ovat ovat hyvin vaaleat ja kapeat, korostin niitä puuterimaisella värillä. Vähän leveämmät kulmakarvat ovat nuorekkaammat kuin kapeat.


Äiti käyttää aina laseja, tässä nyt kuvia ennen ja jälkeen meikin silmälasien kera. Heti näyttää tutummalta! (Meikki sama kuin muissa kuvissa.) Välillä aurinkokin näyttäytyi!


Huulet rajasin pehmeästi nudekynällä jonka sävy on hyvin lähellä huulten sävyä. Se toimii lähinnä vain pohjana ja "lukkona" huulikiillolle. Huulikiilto on mehukas pinkki sävy, pigmenttinen ja crememäinen. Myös poskipuna on raikas pinkki sävyltään, ruusuiset sävyt nuorentaa ;)

Oli kivaa! Ja ihaninta on se että mallillakin oli hauskaa :) Äiti <3

2 kommenttia:

 1. Käyttääkö äitisikin retinolia? Näyttää kuusikymppistä nuoremmalta. :) Ihana meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Äiti on aivopesty parhaani mukaan retinolin käyttöön mutta käyttää aika randomisti ja mietoja versioita joten en usko että se siitä on kiinni... Hänellä on hyvä kasvojen luusto vanhenemista ajatellen ja edelleenkin hyvä iho. Toivon vaan että oon perinyt edes osaksi samat ihogeenit!

   Mut äiti myös joogaa, matkustelee, harrastaa uintia, avantouintia, tanssia ja zumbaa ja on jatkuvasti vaihtuvien nuorten ihmisten kanssa tekemisissä joten ei siinä ehdi mummoutumaan millään :D Aktiivinen elämä pitää nuorena!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!