10.5.2015

Ecotools Eye Enhancing Duo Set ja meikki sillä


Ostin vähän aikaa sitten Eco Toolsin pienen sivellinsetin. Siveltimiä testaillessa innostuin ehkä vähän liikaa :D

Sivellinsetti on tarkoitettu silmämeikin tekoon ja sisältää periaatteessa kaiken tarpeellisen vaikkapa smoky-meikkiä varten.


Setissä on kaksi kaksipäistä sivellintä. Eli yhteensä neljä sivellintä! Ottaen huomioon että setti maksaa vain n. 14€, aika edullisia siveltimiä siis. Siveltimet ovat keinokuitua, varret bambua.

Pakkauksessa on myös huomaavaisesti mukana ohje, mihin tarkoitukseen mikäkin sivellin on.


Kaiken varalta käyttötarkoitus on painettu myös siveltimen varteen.
Silmän rajaukseen litteä, pienikokoinen viisto sivellin. Testailumeikissä tein rajauksen kynillä ja käytin tätä sivellintä kulmakarvoihin, puuterimaisen värin levittämiseen. Siihen se oli makuuni hieman liian iso. Tykkään piipertää kulmia vähän pienemmällä siveltimellä.


Toinen ripsirajan tummentamiseen tarkoitettu sivellinpää on litteä ja lyhytkarvainen. Tällä on tarkoitus sumuttaa rajauksia utuisiksi. Käytin meikissä kahta sinisävyistä rajauskynää ja kyllä tämä suti suoriutui tehtävästään eli rajausten pehmentämisestä oikein hyvin.


Luomivärisivellin, jolla on tarkoitus levittää väriä luomelle. Sellainen lapionmallinen, litteähkö ja pulleahko. Toimii. Ei karistanut pigmenttiä silmien alle ollenkaan.


Häivytyssivellin, pyöreä tötterö. Makuuni liian pieni, lyhytkarvainen ja ei ole tarpeeksi pöyheä. Vähän isompana olisi just sopiva. Tällainen tiivis, pieni "häivytyssivellin" mielestäni helposti hieroo pigmentin kunnolla ihoon sen sijaan että häivyttelisi sitä. Pitää muistaa pitää otteen hyvin kevyenä, ei saa painaa yhtään, sillä tavalla onnistuu.


Tämännäköinen meikki näillä tuli:

Rajauksissa MUSin kyniä, väriltään syvempi Blue Pigment sisärajauksena ja Wave ulkorajauksina.


Liikkuvalla luomella minttua IsaDoran paletista Sun & Surf.
Sisäkulmassa ja kulmaluulla Clarinsin vaaleaa beigeä. Luomivakoon häivytin mattaa taupea.

Yläluomen rajauksen päälle häivytin vielä MUSin luomiväriä Cyber Shadow Sapphire.

Päivä oli aurinkoinen ja otin meikistä muutaman aurinkoisen kuvan. Silmät puoliummessa koska paistoi makeasti suoraan silmään :DMeikkipohjana mun uusi lempparicombo IsaDora Protect Face Primer SPF 30 + Clarins Skin Illusion. Poskipäillä Bare Minerals Illuminating Mineral Veil, se on niin nätti auringossa.


Lisäkuultoa antaa Chanelin kuultava kirkkaanpinkki poskipuna Ultra Rose.

Luomivärisiveltimet on nyt testattu ja ihan toimiviksi todettu. Itse oon suosinut tähän asti luomivärisiveltimissä luonnonkarvaisia mutta näköjään näillä keinokuituisillakin voi meikata :)

Ennestään mulla on pari Ecotools-sivellintä, kaikki joko meikkivoiteen tai peitevärin levitykseen tarkoitettuja. Niistä yksi oli ihan susi, kuitu karisi siitä niin pahasti että jouduin heittämään suht. uuden siveltimen roskiin. Muut täysin ok. Tosin ovat jääneet vähemmälle käytölle kun oon niin mieltynyt nyt Beautyblenderiin.

Ainiin, mulla on uusi tukka! Heippa kuivat latvat! Hello uusi, pirteämpi ja lyhkäisempi polkkamitta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!