15.5.2015

Leffamietintöjen kautta kultaiseen luomiväriin
What a lovely day. Mad Max Fury Road on tulossa leffateattereihin ihan lähipäivinä. Woo-hoo! Ja ihme ja kumma, kriitikkojen mielestä se ei ole edes huono, vaikka onkin rymistelyä ja actionia pullollaan. Sa siinä on myös Charlize Theron, joka on ihan järkyttävän kaunis, myös kaljuna. Ja kuulemma myös tosi hyvä action hero-roolissaan. Oho.


Silloin kun ei riehu kaljuna ja hikisenä valkokankaalla, Theron, kuten filmitähden kuuluukin, heiluu kaiken maailman pippaloissa näyttäen upealta. Ja hyvin usein silmiä korostavassa kullansävyisessä meikissä. Tai ainakin mulle tulee hänestä aina mieleen vaaleat kiharat ja utuiset kultasävyissä kimmeltävät silmät. Niinpä jotenkin tänään kun mietin että pitäis mennä katsomaan se uusi Mad Max, päädyin ajatuspolulla loogisesti kullanhohtoiseen luomiväriin.Ei mulla ollut aikomusta kopioda Theronin meikkiä ollenkaan. Mutta ehkä hänen look kummitteli jossain alitajunnassa koska en kovin usein käytä kultaa meikeissäni - ja tällä kertaa kulta tuntui tyyliin ainoalta mahdolliselta vaihtoehdolta, en edes miettinyt muita värejä. Kummallista miten sitä päätyy valitsemaan jotakin kaikkien mahdollisten vaihtoehtojen keskeltä!

Tämmöinen siitä tuli. Meikin muoto on hyvin tyypillenen mulle, sävymaailma taas tuntuu vähän vieraalta, yleensä viihdyn viileämmissä sävyissä paremmin.Rajasin tuhdisti mustalla kynällä ala- ja yläluomen ja häivytin. Liikkuvalla luomella vaaleaa kultaa taputeltuna mustan kynän päälle. Ulkokulmassa, alaluomella ja luomivaossa taupea. Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla vaaleaa beigeä.


Haha, vallan villiinnyin ja lakkasin kullalla kynnetkin! Yleensä kyllästyn glitteriin samantien mutta jotenkin tämä kultaglitter vaalean persikkaisen lakan päällä ei vielä ahdista, vaikka onkin hieman mun comfort zonen ulkopuolella.

Poskipunan sijaan poskilla MUSin kevytpunaa Prairie, sekin on pehmeä, vaalea persikkainen sävy.


Samaa huulipunaa myös huulilla. Tykkään sävystä mutta koostumus on oikukas. Välillä levittyy huulille ongelmitta - ja pysyy, välillä taas jotenkin rullaantuu huulten keskeltä pois ja pakenee reunoihin. En ole vielä keksinyt, mistä tämä vois johtua. Onko teillä ollut tällaista ongelmaa näitten punien kanssa?


Tämmöinen meikki tällä kertaa. Mites ruudun toisella puolella, iskeekö kultasävyt? Entä Mad Max?

2 kommenttia:

 1. Olen niin ulkona, että en ole kuullutkaan ko. leffasta. :/
  Varsinkin kyntesi huusivat nimeäni-ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas innostuin uudesta Mad Maxista nyt vielä lisää kun sitä jenkeissä haukuttiin "feministiseksi propagandaelokuvaksi". Onhan elokuvassa Theronilla iso sivurooli.

   Kivaa että tykkäsit kynsistä :) Mäkin tykkään hulluna, vaik alussa muka oudoksutti :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!