24.5.2015

Melkein kesä!


Jos joku luulee että oon ollu tosikiireinen ja siksi en oo kirjoitellut blogiin, erehtyy. Olen lähinnä laiskotellut ja nauttinut loppuviikosta, parista aurinkoisesta hetkestä, elämästä yleensä :)

Kävimme Herra Savon kaa viikonlopun aikana kaupungilla istumassa parilla eri terassillakin, ekaa kertaa tänä vuonna! Ja ihan sattumalta osuimme viinimaistajaisiin, se samppanja oli todella, todella hyvää :)


Ja sain laittaa jalkaan kesäkengät! Ja kevyen mekon. No ok, nahkarotsille ja kaulahuiville oli edelleen käyttöä, terassilla myös parille viltille :D

Mutta silti, välillä ihan oikeesti paistoi aurinko!


Ihana auringonvalo vääristää hiukan meikkisävyjä joten otin meikistä kuvia varjoisalta parvekkeelta. Sävyt näyttää siltä miltä oikeestikin.

Pitkästä aikaa jaksoin väkertää irtoripsien kanssa. Käytin Dependin Chloé-ripsiä (mun suosikit, kevyet ja suht. naturellit) joita muokkasin omaan silmään paremmin sopiviksi. Leikkasin ripsinauhaa lyhyemmäksi ulkokulmasta.Meikki oli hyvin yksinkertainen, vaikkakin värikäs. Liikkuvalla luomella hohtavaa turkoosia, silmän ulkokulmassa ja alaluomella violettia. Silmän sisäkulmassa hohtavaa valkoista. Paksuhko rajaus mustalla geeli-eyelinerilla. Varjostuksena hiukan mattaa aurinkopuuteria.


Oranssin mekon pariksi tuli korallinväristä poskipunaa (IsaDora Perfect Peach) ja uutta korallinsävyistä huulipunaa. Josta mulla ei oo kuvaa :( Höh. Bad blogger!

Tällaista meillä. Nyt on vanha nahkasohva raahattu parvekkeelle, sieltä on mukavaa pötköttää auringossa ja katsella pilviä. Kesäkausi on alkanut!

Toivottavasti kaikilla oli yhtä rento ja kiva viikonloppu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!