11.5.2015

Mitä tehdä jos luomivärissä ei ole tarpeeksi pigmenttiä. IsaDora Amethyst Crystal ja taikaputeli


Joskus luomivärit ovat kauniita paletissa mutta iholla eivät oikein näy. Tykkään hirveästi IsaDoran nelikon 27 Amethyst Crystal sävyistä - paletissa - mutta iholla neljästä sävystä puolet on vain heikkoa kimmellystä:


Vasemman ylänurkan hohtava valkoinen on hileinen, karisee herkästi ja on hyvin läpikuultava.
Oikean ylänurkan kuparisävy on kaunis ja helppo, ongelmaton sävy jossa on pigmenttiäkin.
Vasemman alakulman vaalea lila on peittävä, perinteinen helmiäinen. Lila vivahde on iholla tuskin havaittava, näyttää lähinnä viileältä valkoiselta.
Oikean alanurkan hohtava lila on läpikuultava ja hileinen ja karisee. Iholla hyvin hailakka. Mutta sävy on niin sievä!

Kokeilin käyttää tämän lilan luomivärin taltuttamiseen mun luottotuotetta, Inglotin Duraline-nestettä. Se on kuin taikaa! Jos sitä esim. sekoittaa puuterimaiseen luomiväriin, tuloksena on voidemaista koostumusta muistuttava tahna joka kuivuu iholle puuterimaiseksi. Neste sitoo luomivärin pigmentin ihoon ja luomiväri ei karise ja on väriltään vahvempi. (Usein käytän Duralinea myös kuivuneen geelimäisen eyelinerin elvyttämiseen - tipalla "taikanestettä" värimassa notkistuu mutta pysyvyys ei kärsi.)

Ainakin tähän IsaDoran oikukkaaseen luomiväriin temppu tepsi loistavasti:


Vasemmalla luomivärin ja Duraline-nesteen sekoitus, oikealla tuskin näkyy epämääräisenä länttinä se pelkkä luomiväri jonka vielä oikein hieroin sormella ihoon että näkyisi edes hiukan paremmin. Mikä ero värin vahvuudessa!

Hohtavuus ei ole hävinnyt mihinkään. Mutta eipä karise enää!

Luomiväristä tuli jopa vedenkestävä! Tai ainakin hyvin vettä hylkivä.

Luomiväri pääsi oikeuksiinsa tämän päivän lila-koralli-violettisävyisessä meikissä jonka tein näillä tuotteilla:Rapustelin ylä- ja alaripsirajaan IsaDoran violettia kynää 69 Amethyst. Levitin samaa kynää myös luomivakoon. Häivytin. Tässä vaiheessa näyttää ihan mustelmalta tuo meikkialkio! :D

Taputtelin Duraline-luomivärisekoitusta koko liikkuvalle luomelle keinokuitusiveltimellä. No nyt tämäkin heikkopigmenttinen luomiväri näkyy iholla muutenkin kuin muutamana hileenä poskella!

Luomivakoon häivyttelin IsaDoran poskipunaa 13 Perfect Peach. Minusta sen kaunis koralli (sori, en näe siinä sitä persikkaa!) ja lila sopivat hyvin yhteen!

Kulmaluulla, silmän sisäkulmassa ja silmämeikin ulkokaarteessa Clarinsin vaaleaa nudesävyä 02 Nude Pink.Sitten vain syvensin hiukan ripsirajaa IsaDoran (Taas! Mikä ihmeen IsaDora-vaihe mulla on meneillään! Ei se edes sponssaa mua mitenkään :D ) mattaisella tummalla violetilla vanhasta duosta 82 Mauve Orchid Matte.


Tämä on niin mun näköinen meikki :) Violetti sopii harmaisiin silmiin ja punertavat sävyt silmissä on muutenkin mun suuri heikkous!

Huuliin tuli hyvin nude look: Lumenen huulitussia ja kirkasta huulirasvaa. Silmät sai olla pääosassa.


IsaDora-Clarins-Lumene. Näillä mentiin tänään. Ja Inglotin taika-aine!


Mitäs vippaskonsteja te käytätte jos luomiväristä ei irtoaa pigmenttiä? Onko jotain suosikkeja miksausaineiden joukossa? Olen käyttänyt tuota Duralinea nyt niin kauan että voisin seuraavaksi kokeilla jotain muuta vastaavaa. Ei siinä oo yhtään mitään vikaa mutta ehkä vaihtelu virkistää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!