3.5.2015

Oliivinvihreä smoky eye


Joskus kun en millään osaa päättää, millä tyylillä ja väreillä meikkaisin, kysyn Herra Savon mielipidettä. Niin kävi myös tänään. Vastaus tuli lähes samantien: "samalla tavalla kuin viimeksi mutta jos värinä vähän vihertävää?". Oookeei :) Eli samalla tavalla kuin tämä light-smoky ruskean sävyissä:


...mutta vihreänä. Tai hiukan vihertävänä.

Kaivoin meikkikaapin kätköistä oliivinvihreän kynän jota olen käyttänyt vain pari kertaa. Vihreä ei ole mun ykkösvaihtoehto muutenkaan ja oliivin olen kokenut itselleni erityisen hankalaksi väriksi. Mutta itse kynän väri on todella kaunis!

IsaDora Perfect Contour Kajal sävyssä 97 Green Gold on pehmeä ja hyvin levittyvä kynä jossa on metallinen hohde. Omani ostin muutama vuosi sitten enkä ole juuri käyttänyt muutaman yritelmän jälkeen. En tiedä, onko tätä enää myynnissä, vastaavia sävyjä on kyllä monilla merkeillä.

Kynän laatu on liian pehmeä jotta voisin käyttää sitä rajauksena (leviää helposti luomelle) mutta se toimii hyvin luomivärin pohjustajana smoky eye-meikissä.

Rajasin kynällä yläluomen (hyvin paksusti) ja alaluomen suht kevyesti. Häivytin. Levitin koko liikkuvalle luomelle tummanvihreää duochrome-sävyä Diorin vanhasta viisikosta Mystic Jade. Häivytin. Levitin tummanvihreän luomivärin ulkoreunoille vaaleaa salaatinvihreää sävyä samasta paletista. Häivytin. Sitten vielä vaaleaa beigeä kulmaluulla, silmän sisäkulmaan ja smoky-alueen ulkoreunoille häivyttämään. Valmis!

Ai niin, musta ripsiväri ja beige sisäkajal vielä. Valmis!

Näitä mun viiden minuutin smoky-meikkejä taas :)
Sää tänään vahteli sateesta pilvisen kautta kirkaaseen auringonpaisteeseen.


Halusin testata, pystynkö käyttämään mun Bare Mineralsin Mineral Veil SPF 25 -irtopuuteriaurinkosuojaa meikkipohjana. Eli sitä on nyt näissä kuvissa kasvoilla. Tämä irtopuuteri vaaleantaa ihoa jonkin verran, kuten lähes kaikki fysikaalisiin aurinkosuojafilttereihin perustuvat aurinkosuojat.

Kalpeutta kompensoimaan tein reippaat varjostukset Bare Mineralsin irtopuuterimeikkipohjalla sävyssä Medium Beige. Se on rutkasti tummempi kuin normaalisti käyttämäni sävy Golden Fair mutta koska jauhe on hyvin hienojakoista, se häivyttyy iholle tosi nätisti. Paljon parempi kuin mikään käyttämäni "oikea" aurinkopuuteri!

Poskipunana Chanel Tumulte ja korostusvärinä mun lemppari, Bare Minerals Illuminating Mineral Veil.Huulipuna on mun aurinkoisen sään vakiovalinta - Lumenen nro 17. Suosikki helpon sävyn, kosteuttavan koostumuksen ja SPF 15 tähden. Olen antanut anteeksi ruman ja heppoisen pakkauksen.


Vaihdatteko meikkipohjatuotteita sen mukaan, paistaako vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!