7.5.2015

Oliko se joku beauty-salaisuus? IsaDora Cream Mousse Eye Shadow 28 Gun Metal


Tiesittekö että IsaDoralla on voidemainen luomiväri, joka levittyy silkinpehmeästi, häivyttyy kuin unelma, kestää - jopa minun rasvoittuvilla luomilla!!! - moitteettomasti ilman mitään pohjustusta ja kiiltää kauniisti metallinhohtoisena? Ja on täydellinen superhelppoon smoky eye-meikkiin, josta niin tykkään? Joo, en tiennyt minäkään!


IsaDora dear, you should really advertise more!

Nappasin tämän herkun alelaarista vitosella ihan uteliaisuudesta. Jos olisin tiennyt, miten ihanasta tuotteesta on kysymys, olisin ajat sitten ostanut kaikissa väreissä normaalihintaan! Mutta jotenkin onnistuin tähän asti välttymään kaikesta tähän tuotteeseen liittyvästä infosta... Ja nyt Cream Mousse Eye Shadow on näköjään lopetettu, viimeisiä viedään. Kannattaa tarkistaa alehyllyt.


Mahtavinta tässä on se että voidemainen luomiväri todellakin pysyy mun luomilla. Siis ei yhtään mitään ongelmaa! Tämä on ensimmäinen kerta kun näin käy, tähän asti kaikki voidemaiset kökkööntyi mulla luomivakoon. CMES levittyy iholle voidemaisena ja on helppo häivyttää mutta hyvin pian "tarttuu" ja sitten pysyy ja pysyy.

Pakkaus on toimiva. Korkissa on pienehkö sivellin ja värisäiliö on läpinäkyvä joten luomivärin sävy näkyy helposti. Mulla on 28 Gun Metal. Viileä harmaa-ruskea-luumu-metallic. Täydellinen smoky-sävy mulle. Ja mikä ihana kiilto! Ostan lisää sävyjä jos näitä vielä on.


Tämä voidemainen luomiväri on superhelppo käyttää. Levitin pakkauksen omalla siveltimellä puhtaalle liikkuvalle luomelle ja häivytin puhtaalla luomivärisiveltimellä reunat. Voide alkaa jämähtää ja asettua iholle suht. nopeasti joten häivyttäminen on syytä tehdä samantien. Peliaikaa on kuitenkin sen verran reilusti ettei mitään häivytyspaniikkia sentään tarvii potea!

Rajauskynä MUS Seduced by the dark.
Ulkokulmaa tummensin hieman lisää IsaDoran viileällä ruskealla paletista Eye Color Bar 60 Nude Essentials. Kulmaluulla ja silmän sisäkulmassa on saman paletin kermanvaaleaa.

Lisäksi kerros vedenkestävää ripsiväriä.

Huuliin ja poskiin tuli väriä samasta tuubista. Voidemainen Becca Beach Tint sävyssä Watermelon kuivuu iholle mattaiseksi, näyttää superluonnolliselta ja pysyy hyvin.


Pohjana on IsaDoran uusi primer, suojakertoimen 30 sisältävä kosteuttava ja ihoa hoitava pohjustusvoide Protect Face Primer. Se jättää ihon kuultavan näköiseksi (ekalla kerralla mietin, että onko kuultoa vähän liikaakin mutta nyt olen jo tottunut ja tykkään efektistä!).
T-alueella hyvin ohut kerros Clarinsin nudemeikkivoidetta Skin Illusion. En puuteroinut ihoa ollenkaan.


Nyt mietin että ehkä tätä luomiväriä on mainostettu mutta en vain huomannut? Ei kaikkien merkkien kaikkia uutuustuotteita ehdi millään seuraamaan, tuotteiden kierto lanseerauksesta lopetukseen on monella sarjalla tosi nopea... Oon tosi iloinen että löysin tämän voidemaisen luomivärin edes nyt! Silti vähän harmittaa etten huomannut näitä aikaisemmin! Onko teille käynyt niin että löydätte jonkun loistotuotteen vasta silloin kun se on jo lopetettu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!