14.5.2015

Sävy sävyyn oranssilla. MUS Redelicious.


Vielä vähän aikaa sitten meikkisävyn mätsääminen puseroon tai laukkuun oli tyylivirhe. Too much, liikaa yritystä ja niin edelleen. Mutta sävy sävyyn yhdisteleminen on täällä taas! Ainakin uusin Allure on sitä mieltä joten se on nyt virallista :D Itsehän olen aina yhdistellyt sävyjä miten vaan fiiliksen mukaan, haha! Mutta nyt siis on korkeimpien voimien lupa myös.


Meillä sataa, tuulee ja sää on muutenkin masentava, jotenkin luulin että nyt vapun jälkeen mentäisi jo vauhdilla kohti kesää mutta ei. Tällaisina harmaina päivinä pukeudun tavallista useammin kirkkaisiin väreihin, iloiset keltaiset ja punaiset piristää ja antaa energiaa. Ja tämä lempparineule on paitsi tulisen värinen - kirkas oranssi - niin myös oikeasti lämmin!


Ja ihan sattumalta mulla on siihen lähes täydellisesti sopiva huulipuna. MUS Redelicious, pigmenttinen crememäinen oranssinpunainen.


Pigmenttinen! Sen huomasi viimeistään silloin kun yritin jynssätä swatchia irti mm. vedenkestävällä silmämeikinpoistoaineella. Ei kaikki lähtenyt...


Näin kirkkaan huulipunan kanssa kaikki on vain HUULET joten minusta tämä on mahtava meikkisävy silloin kun on liian kiire meikata perusteellisemmin. Levitin kasvoille sävytetyn kosteusvoiteen, ripsiin ripsiväriä ja poskiin taputtelin ihan hiukkasen tätä samaa huulipunaa. Ihan pikkiriikkisen määrän koska se on ihan helkkarin pigmenttinen. Niin ja meikkasin kulmakarvat! Kulmat ja huulet, niillä mentiin. Oli vähän sellainen olo kuin olisin jossakin vanhanaikaisessa elokuvassa - harmaa kaupunki, ikuinen sade ja pitkä tumma mies odottaa synkkänä mustassa autossa kun sankaritar kipittää paikalle ja on vain huulia ja kulmakarvoja ja sateesta kosteita laineita.
Niin ei Herra Savo ollut edes synkkänä, se on vain hänen perusilme kun odottelee mua. Ja mä oon myöhässä kun oon maalannut huulia superkirkkaalla oranssilla sen sijaan että laittaisin hissipeilin avulla huulirasvaa niin kuin normaalit naiset kai tekee. Mutta huulirasva ei tuo harmaaseen arkeen samaa dramaattista latausta!

Mites muut, tuleeko yhdisteltyä sävy sävyyn vai osaatteko taidokkaasti yhdistellä erivärisiä elementtejä samassa lookissa? (Mä aina välillä yritän ja välillä tuntuu että toimii. Välillä ei toimi.)
Hmm... tarkoittaako tämä nyt että kengät ja laukku saa taas olla samaa sävyä? Kun silloin ennen muinoin niitten piti olla ja sitten viime aikoina ei missään nimessä saanut olla. I'm confused.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!