6.5.2015

Se päivä kun meikkimopo meni ojaan


Tämähän ei ole sentyyppinen meikki, mitä normaali järkevä ihminen tekee kun on menossa kävelylenkille! Tai en tiiä, meikkaako ihmiset yleensä jos ovat lähdössä urheilutamineissa reippailemaan. Varmaan joku Kim Kardashian vetää koko setin nassuun, olipa päivän ohjelma mikä tahansa.

Mun tapauksessa kyseessä on vahinko. Meikkimopo karkasi käsistä.


Kaikki lähti siitä että olimme menossa reippaalle kävelylle iltapäivällä ja aurinko paistoi. Meillä oli tänään +18°, voitteko kuvitella? Vielä alle viikko sitten satoi parikymmentä senttiä lunta...
Mutta joo, aurinko paistoi ja halusin ehdottomasti kokeilla mun ihan ihan uutta primeria, tätä: IsaDoran Protect Face Primer SPF 30. Ajattelin että en nyt ala mitään meikkaamaan, primer + huulirasva suojakertoimella varmaan riittää. Just joo.

Iho oli tämän primerin jälkeen vähän siinä rajalla että onko vielä raikkaan kuultava vai meneekö jo hieman rasvaisen puolelle. Lisäksi rupesin epäröimään, riittääkö pelkän primerin kemiallinen aurinkosuoja jos olen pari tuntia ulkona suorassa auringonpaisteessa. Eihän se mikään aurinkovoide sentään ole! Päätin puuteroida varmuuden vuoksi päälle Bare Mineralsin puuterilla Mineral Veil SPF 25. Puuteri vaalentaa ihoani kuitenkin sen verran että oli pakko käyttää myös poskipunaa ja hiukan aurinkopuuteria. Ja pikkusen ripsiväriä!


Vedenkestävä ripsiväri otti ja suttaantui toisen silmän alaluomella. Olisin voinut hakea vanupuikon ja pyyhkiä sotkun nätisti mutta olin liian laiska. Pyyhkäisin suttukohtaa litteällä karvasiveltimellä ja avot: levinnyt ripsiväri muodosti alaluomelle suhteellisen vahvan rajauksen! Juuri sen mikä kuvissakin näkyy.

Oli pakko piirtää toiseen silmään samanlainen, symmetrian vuoksi.

Ja kun alaluomet oli rajattu, alkoi yläluometkin kaivata rajausta! Muuten kasvot näytti todella omituisilta. Tasapainon vuoksi tein yläluomille aika reippaat, leveät siipimäiset rajaukset.

Mutta nyt näytti paljaat luomet kummallisilta rajausviivojen reunustamina. Liikkuvalle luomelle tuli ruusukultaa, varjostukseen ruskeaa ja sisäkulmaan vaaleaa beigeä luomiväriä.
Ja tietenkin vielä ripsiväriä yläluomille ja kulmakarvat!

Tässä vaiheessa ei ollut enää mitään menetettävää ja taputtelin huulille huulirasvan sijaan pastellista huulipunaa. Tämä on MUS Prairie.


Joo, ei ihan mennyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan tämä meikkileikki! :D Tämä ei ole mulle luontevin reippailulook!

Herra Savo vain nauroi, "mussukka on taas piirrellyt". Lenkillä sain pari oudoksuvaa katsetta vastantulevilta. So what :D


Käykö teille usein niin että meikkauksen lopputulos on jotakin ihan muuta mitä alunperin piti tulla?

P.S. minusta tuo keltainen kynsilakka on aivan mahtava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!