5.5.2015

Utuinen violetti silmämeikki ja MUS Oh la la


Oh la la on huulipuna johon ihastuin salamannopeasti. Siitä tuli myös hetkessä käytetyin huulipunani. Taianomaisesti sen sävy sopii lähes kaikkiin meikkeihin! Juuri sellainen ihoa kirkastava, huulia pullistava, silmienväriä korostava ja hampaita valkaiseva sävy joka sopii lähes jokaiselle. Herkku!Huulipuna on Make Up Storen perusvalikoimaa ja shimmer-laatua. Se ei ole kunnolla punainen eikä ihan puhtaasti vaaleanpunainen, hiukan viileään kallellaan. Ja koostumus on jännä!


Ensin olin hiukan varuillani, "shimmer" ei yleensä ole sellainen juttu josta ihan kauheasti tykkään. Mutta tämäpä ei olekaan mikään kimallepläjäys! Värimassassa on hyvin hienoista, kevyttä shimmeria - joka oikeastaan näkyy vain makrokuvissa - mutta vain sen verran että huulipuna saa huulet näyttämään aavistuksen oikeaa kokoa pulleammilta ja sellaisilta raikkailta, kuin hiukan kosteilta. Tykkään!
Kirkkaassa auringonpaisteessa shimmer korostuu:Olen nyt innostunut silmämeikkipuolella enemmän sellaisista pehmeistä, utuisista meikeistä. Selkeät rajaukset ja graafiset eyelinerit ei jostain syystä nyt innosta. Varmaankin vain jokin tilapäinen häiriö :) Mutta niin kauan kuin fiilis kestää, aion testailla erilaisia smoky-henkisiä viritelmiä!

Tänään yhdistin Oh la la-huulet ja utuisen violetinsävyisen silmämeikin.Meikin pääpelaaja on IsaDoran violetti silmänrajauskynä Perfect Contour Kajal 69 Amethyst. Sitä on paksuna, häivytettynä rajauksena ylä- ja alaluomella ja silmän ulkokulmassa, luomivärin pohjustuksena.

Levitin samaa kynää myös  sisärajauksiin mutta siinä se ei oikein pysynyt, vaikka onkin nimeltään "kajal" eli nimenomaan sisärajauksiin sopiva kynä :(


Luomivärinä vaalea helmiäislila IsaDoran kesäpaletista Surf & Sun. Ihana sävy! Tässä meikissä se ei ehkä pääse kunnolla oikeuksiinsa kun tumman kynän päälle levitettynä on normaalia sameampi.

Varjostuksena on luottosävy MUS Saga, vaaleahko viileä mattabeige. Lilaan sekoitettuna se näyttää lähes harmaalta.


Poskipuna pehmeä vaaleanpunainen Chanel Tumulte.

Vaaleanpunaista - tai siis jo rehellisen pinkkiä - tuli myös kynsiin. Goshin iloisenvärinen kynsilakka 569 Flamingo on niin keväinen!


Sain tämänpäiväisestä meikistä livenä paljon kehuja :) Täytyy sanoa että itsekin tykkäsin lopputuloksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!