7.6.2015

Häämeikki. Harjoitus 2. Nude shimmer


Tämä häämeikkien harjoitusleikki on jännä :) Edellisessä postauksessa selitin jo tilanteen (häät tänä kesänä, retrovaikutteinen puku 50-luvun tyyliin) ja esittelin ekan häämeikkivaihtoehdon - kissamaiset rajaukset, vaaleaa ja ruskeaa luomella ja kirkkaanpunaiset huulet.
Tämä toinen meikki on ihan erilainen fiilikseltään. Kyllä, tässäkin meikissä on ohut kissamainen rajaus yläluomella. Minkäs sille voin, tykkään eyelinerista! Mutta meikki on kevyempi sekä sävyiltään että meikkikerrosten suhteen, pehmeämpi ja minusta kesäisempi.
Mitä mieltä olette?

Tällä hetkellä täälläpäin voi vain haaveilla kunnon kesäsäästä mutta muistan miten viime kesän helteillä suosin mahdollisimman kevyttä meikkiä, mitään tummaa/mattaa/tuhtia ei huvittanut levittää iholle lainkaan! Hiukan kimmellystä luomille, ripsiväriä, huulirasvaa, raikasta poskipunaa ja puuteria - se oli mun kesäsetti myös juhliin. Joten voipi hyvin olla että tulevana kesänä on sama fiilis!


Tämä silmämeikki on keveitä, kesäisiä sävyjä ja shimmeria. Kimallus on yllättävän armelias luomen iholle - kiiltävät luomivärihiukkaset heijastavat valoa ympäriinsä ja häivyttävät ihon pieniä virheitä. (Kun taas umpimattaiset koostumukset joita aikuiset naiset niin rakastavat saattavat tehdä luomen ihon kuivan näköiseksi!) Kevyt kiilto on hyväksi!

Pohjustin silmämeikin hohtavalla irtopuuterilla - BareMinerals Illuminating Mineral Veil pitää ihon mattaisena mutta samalla kiillottaa ihon hohtavaksi. Ja sen päällä luomivärit kestää ihan kuin olisin laittanut alle silmämeikinpohjustusainetta! Taika-ainetta! Illuminating Mineral Veilin hehkutusta lisää tässä postauksessa.

Sävyt 1 ja 2 viisikosta Trafalgar, 3 paletista Extase Pinks ja 4 paletista Pink May

Luomilla sävyjä kolmesta Diorin viisikosta. Minulla on muutamia Diorin paletteja joista kovasti tykkään ja jotenkin usein olen valinnut juuri Diorit juhlameikkien luomiväreiksi. Miksen käyttäisi suosikkejani myös häämeikkiin!

Varjostuksena luumunsävyinen luomiväri paletista Trafalgar. Sillä saa niin utuisen, pehmoisen varjostuksen!
Silmän sisäkulmassa vaaleaa kultahileistä sävyä samasta paletista.


Liikkuvalla luomella kahta hohtavaa sävyä päällekkäin. Alle hopeahileistä vaaleanpunaista Diorin viisikosta Extase Pinks ja sen päällä hohtavaa kultapersikkaa vanhasta paletista Pink May. Tuloksena hennon vaaleanpunainen, nudehenkinen hohde luomella. Sävy ei ole selkeästi hopeahohtoinen eikä selkeästi kullansävyinen, minusta se on vain hyvä asia.

Rajauksena matta ruskea puuterimainen rajausväri. Lisänä musta vedenkestävä ripsiväri ja harmaataupe luomiväri kulmakarvavärinä. Ja tietysti myös IsaDoran beige sisäkajal.


Tähän meikkiin en käyttänyt meikkivoidetta. Tasoitin ihon pinnan T-alueella irtopuuterilla BareMinerals Mineral Veil. Sillä alkuperäisellä, värittömällä, mattaavalla irtopuuterila, ei kimaltavalla Illuminating Veililla. Alkuperäinen veil taikoo ihosta sileän ja mattaisen mutta ei näy iholla.

Illuminating Mineral Veil on korostuksena poskipäillä. Lisäksi poskilla on kuultavaa pinkkiä poskipunaa Chanel Ultra Rose. Sen niin häpeämättömän kirkas ja iloinen pinkki sävy on tosi raikas poskilla.

Huulilla kevyesti huultenväristä tussia (jo lopetettu Max Factorin tussi, voi että, sitä tulee vielä ikävä) ja vaaleanpunainen stain. Päällä hiukan kirkasta huulirasvaa. Taatusti hyvin pysyvä meikki joka selviää pussailusta ja ruokailusta! Vaikkakin hyvin hento ja naturelli.

Toinen jo lopetettu tuote josta kovasti pidän on Lumenen meikkivoide Time Freeze. Mun puteli säilyi pimeässä ja viileässä käyttökelpoisena eikä siinä ole mitään vikaa mutta lisää ei enää saa. Harmi! En ikinä käyttäisi tätä tayteläistä ja peittävää aikuisen ihon meikkivoidetta meikkivoiteena. Se on mun täydellinen peiteaine! Hyvin ohuina kerroksina se on todella luonnollisen näköinen kosteuttava peiteaine silmien alle ja nenän ympärille.

Tämä meikki on mun versio "juhlavasta nakunaamasta", sellainen "minä mutta vähän meikitöntä parempi". Mielestäni se voi olla ihan sopiva vaihtoehto pieniin kesähäihin joissa (toivottavasti) on intiimi tunnelma ja vain lähimpiä sukulaisia ja ystäviä. (Irtoripsitupsut silmien ukokulmiin saattaisivat sopia hyvin tähänkin meikkiin!)

Nyt ois mielenkiintoista lukea teidän mielipiteitä.2 kommenttia:

 1. Minusta molemmat oikein nättejä. Huulipunan väri muuttaa "tunnelmaa" omaan silmään eniten. Tärkeintähän on että itse viihdyt.
  Ja jos otetaan paljon valokuvia, ammattilaisena osaat ottaa sen meikissä huomioon. Itse kun ei osaa normisuttaajana niin pitkälle ajatella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista memmuli!
   Kyllä, huulipuna on se värikkäin ja "näkyvin" elementti meikissä ja usein muuttaa koko meikin fiilistä. Itse nyt kallistun siihen että ekan harjoitusmeikin kirkkaanpunainen on ehkä liian vahva ja vamppimainen mulle tuohon tilaisuuteen. Hiukan pehmeämpi punasävy ois ehkä parempi.
   Kuvia ajatellen kirkas väri huulissa on hyvä ajatus, ettei huulet jää liian valjuiksi. Kuva syö väriä kasvoilta joten hiukan normaalia kirkkaampi sävy on usein parempi. Samaa koskee poskipunaa, ihan hiukan kirkkaampi kuin normaalitilanteeseen näyttää usein paremmalta kuvassa - varsinkin jos on vaaleaa päällä.
   Mä toivon ettei otettais kovin paljon kuvia! Ahdistun valtavasti kun pitää olla kuvattavana ja ilmeet on sen mukaisia... Joku lyhyt kuvaushetki, "pysykää tässä ja kääntykää näin, kiitos" räps-räps ja sit se on ohi - sellainen ois mulle henkisesti helpompaa kuin jos kamerat vaanii koko päivän :D

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!