26.6.2015

Hologrammilakka MUS Mariann


Tämä on mun eka omakohtainen kokemus holo-lakasta. Välillä ihan naurattaa, miten konservatiivinen sitä voikaan nainen olla kynsiensä suhteen!

Mutta Mariann on oudolla, hiljaisella tavalla hyvin kiehtova.


Huomasin että tätä on hirmuisen vaikeaa valokuvata oikein. Harmaan, pilvisen päivän kylmässä valossa lakka näytti lähes helmenharmaalta.


Ja välillä vaaleansiniseltä jossa on helmeilevä harmaa sävy.


Sähkövalossa lakan pintaan ilmestyy kultaa ja häivähdys vaaleanpunaista. Kokonaissävy siirtyy lähemmäs kalpeaa kylmää lilaa.
    Syreeni. Sellainen harmaalla taitettu, utuinen, viileä, sinisen rajalla tasapainotteleva lila sävy.

Lakka on huippu teknisiltä ominaisuuksiltaan. Peittävä jo yhdella kerroksella ja täydellinen kahdella. Lakan pinta tasoittuu kynnellä itsestään joten tuloksesta ei tule raidallista, vaikka lakkaaja olisikin kaikkea muuta kuin huolellinen.

Sivellin on muuten makuuni just hyvä. Pyöreä, ihan tavallinen - mutta sillä saa hyvin tarkkaa tulosta ja on helppoa värittää kynnen tyviosaan kauniin kaaren.


Kiilto on ihan mahtava! Lakka tekee kynsistä enemmän kolmiulotteiset, kuperat ja hyvin sileän näköiset.


MUSin lakat ovat uudistumassa, kuten monet muutkin heidän tuotteet. Ainakin pakkaus muuttuu pyöreästä neliskulmaiseksi. (Tämä on muuten joku muotijuttu, lähes kaikki selektiiviset lakat ovat nykyään neliskulmaisissa pakkauksissa: Chanel, Dior, YSL, Tom Ford, Gucci... )

En vielä tiedä, muuttuuko pakkauksien lisäksi myös sävyvalikoima ja koostumus. Ehkä pitäis kokeilla MUSin hologrammilakkoja muissakin sävyissä, koostumus näissä on ihana ja joukossa on muutama tosi herkullinen sävy. Vähän houkuttais hamstrata näitä kaiken varalta :D Vanhat lakat ovat nyt alessa, 8€ normaalin 14,50€ sijaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!