30.6.2015

Kaksi erilaista kultasävyistä silmämeikkiä


Innostuin aurinkoisina päivinä leikkimään kultasävyisten luomivärien kanssa. Näytän tässä kaksi meikkiä, toinen on näyttävämpi ja värikkäämpi, toinen sellainen "nopea".


Eka meikki yhdistää kimaltavaa samppanjaa sisäkulmassa, kultaa liikkuvalla luomella ja persikkaa varjostuksessa.
Rajauksena MUSin luomiväri Charcoal (esittelin sen osana MUSin Scale-kausilookkia). Rajasin ensin kuivalla siveltimellä ja sitten ohuella, kostealla siveltimellä ihan ripsien tyvestä. Näin sain skarpin mutta ulkoreunastaan pehmeän rajauksen.


Poskilla pinkkiä poskipunaa ja BareMinerals Illuminating Mineral Veil korostuspuuterina.

Huulet väritin ensin Goshin kirkkaanpunaisella huuliväritussilla.


Sitten levitin päälle läpikuultavaa persikkaista MUSin huulipunaa Scale-lookista. Tykkään kun se tuntuu niin mukavan huulirasvamaiselta huulilla. Kevyt kiilto on kans kiva :)

Ja vaikka ohut huulipuna kuluu nopeasti pois, alla on kuitenkin kerros väriä.


Olisin halunnut lisätä ripsirajaan vielä kultaista glitteriä mutta en löytänyt sitä mun kätköistä. Pitäis ehkä hankkia, jos vastaavia päähänpistoja tulee vielä lisää!


Tämä toinen meikki on nopea tehdä. Selasin uusinta Allurea jossa oli kesämeikkiaiheinen juttu. Taidokkaasti lähes meikitön "auringonhehkuinen" malli jolla oli alaluomella ohut viiva kultaisella värillä.

Lisäsin omaan meikkiin vielä ohuen yläluomen rajauksen mustalla. Se muuten tarttui näköjään ripsientaivuttimeen, huomasin vasta kuvia ottaessa. Fiksasin sen levittämällä päälle toisen kerroksen mustaa ennen lähtöä mutta kuvissa näkyy vielä laikku. En ehtinyt enää ottaa lisää kuvia.

Muutenkin päivä oli kiireinen ja jännittävä, kävin mm. hääpuvun sovituksessa (kaula-aukkoa pitää saada isommaksi, muuten näyttää hyvältä). Omaa meikkiä en juuri ehtinyt peilistä vilkuilemaan. Onneksi häivähdys kultaa sai näyttämään siltä että oon edes yrittänyt! Ainakin sain meikistä kehuja :)

Onko kellään vinkata kivaa ruusukullan väristä glitteri-eyelineria?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!