21.6.2015

Kultakimallusta auringossa


Mitä ihmettä, enhän mä edes tykkää erityisemmin kullasta? Enkä glitteristä? Enkä ainakaan kultaglitteristä? Noh, tilanne on näköjään muuttunut :)

Ostin kultaglitterilakkaa lähinnä siksi että Herra Savo on visioinut että saattaisi näyttää kivalta. Sitten kun lakkasin kynnet, olin ensin että ööh, enpä tiiä... Mutta ehkäpä se oli lähinnä tottumuskysymys koska jo seuraavana päivänä huomasin että minähän tykkään tästä ökyblingistä!

Jaa, mitä lakkaa se on? No tuota tricotin geenaa taas :D Itse asiassa kahta eri lakkaa.


Suoraan sanottuna en huomaa halpiskynsilakkojen ja kalliimpien brändilakkojen välillä mitään ihmeempiä eroja joten henkilökohtaisesti minulle lakan merkillä ei ole väliä. Näissä Gina Tricot Beauty-sarjan lakoissa oli Herra Savon ideaan sopivat sävyt.


Kultasävyn 14 Gold ostin kultaglitterilakan pohjaksi, ettei glitteri läpinäkyvässä lakassa lillu paljaan kynnen päällä. Mutta itse asiassa Gold näytti tosi kivalta kynsillä itsekseenkin. Harmi etten tajunnut ottaa siitä kuvaa. En aikaisemmin juuri välittänyt metallisista lakoista mutta tämä oli nätti! Lisäksi yksi kerros levittyi kynsille tasaisesti ja peittävänä, kauniina kerroksena.

Sävy on beigeen taittuva, sellainen hiekkainen kulta.


Glitterilakka 141 Rose Glitter on se manikyyrin varsinainen tähti. Joo, myönnän, pidän ruusukullasta (ainakin paljon enenmmän kuin keltakullasta).

Glitteriä on lakassa miellyttävän runsaasti. Yhdellä kerroksella kynnelle jää juuri sopivasti hippusia.
Lakassa on isompia kultaisia ja pieniä metalliseen vaaleanpunaiseen vivahtavia glitterihiukkasia.


Yllätyin siitä, että tämä bling-bling olikin kynsillä ihan yhtä helppo sävy kuin mikä tahansa neutraalinvärinen lakka. Tarkoitan siis että vaatevalintojen suhteen ei tullut mitään turhaa ylimääräistä vekslausta, lakka täydentää asuja kuin mikäkin ruusukultainen koru.


Ja auringossa se kimmeltää niin sievästi! Tänään olikin sopivasti kaunis aurinkoinen kesäpäivä :)

Juhannus on juhlittu ja ens viikolla on kuulemma jo kunnon kesäsäätkin! Ja mä oon vissiin saanut kultakuumeen :D Tekisi mieli kokeilla kultaglitteriä myös silmämeikissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!