8.6.2015

MUS Creme Lipstick Blush


Paikallisessa Make Up Storessa alkoi jo kesäale. Koska sarja uusii tänä vuonna tuotepakkauksia ja osittain tuotevalikoimaa, tarjolla on hurjat kasat kaikkea ihanaa alehintaan. Mm. kaikki pyöreissä pakkauksissa olevat Microshadow-luomivärit ovat nyt puoleen hintaan! Lisäksi on paljon huulikiiltoja ja -punia kahdeksalla eurolla (eli alle puoleen hintaan). Nappasin alehintaisten huulipunien joukosta yhden mehukkaan sävyn:


Melkoinen huulipunasöpöliini vain 8€! Se on Blush. "Blush" tässä tapauksessa tarkoittaa sävyä, ei poskipunaa :) Kirkas ja hyvin kaunis, kesäinen sävy! Pakkauksen värikoodi vastaa melko tarkkaan huulipuikon sävyä.

Puikossa tämä creme-huulipuna näyttää kirkkaalta pinkkiin taittuvalta korallilta. Mutta swatchissa sävy on selkeämmin pinkin puolelle kalistuva.


Tai ainakin itse olin hiukan yllättynyt kun odotin pikkusen korallisempaa sävyä. Mutta en pettynyt! Kirkas pinkki on yksi mun suosikkisävyistä huulimeikeissä. Ja tämä on just sellainen lämmin, syvä pinkki sävy (jossa on hiukan korallia).

Pigmenttinen koostumus levittyy kauniisti ohuena kerroksena ja tuntuu huulilla miellyttävän kevyeltä ja sopivan kosteuttavalta.

Tässä se on huulilla ilman muita huulimeikkejä:


Nyt vain odottelen järvivesien lämpenemistä ja aurinkoisia päiviä! Kukkabikinit, check! Aurinkolasit, check! Kesäinen huulipuna, check! Mulla on vahva aavistus että tästä tulee mun kesäpuna :)

(Kuvassa muuten sama meikki muuten mikä oli eilisessä nude shimmer häämeikkiharjoituspostauksessa. Minusta tämä kirkkaampi huuli sopii hyvin kokonaisuuteen. Ja eipä mene häämeikkikään liian pliisusteluksi jos on vähän reippaammin väriä huulissa! Eli aika vahva ehdokas nyt tuo Blush.)

Nyt yritän hillitä itseäni etten sorru ostamaan liikaa luomivärejä... Voi apua! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!