9.6.2015

Nettishoppaiuja. Jane Iredale ja iS ClinicalJee jee! Ilon päivä! Mun tilaus brittinettikaupasta Effotrless Skin on vihdoin tullut perille! Jo oli aikakin. Tämä oli mun eka tilaus tältä firmalta. Innostuin kun heillä on valkoimissa niin paljon mielenkiintoisia kosmetiikkasarjoja - mm. iS Clinical, Jane Iredale, Revaleskin, SkinCeuticals. Oi-oi-oi, miten paljon tutkittavaa!

Tilausvahvistus ja info siitä että tilaukseni on lähetetty saapuivat sähköpostiini lähes samantien. Mutta itse paketti viipyi ja viipyi ja olin jo hiukan huolissani. Mutta melkein kolmen viikon odottelun jälkeen se on vihdoin täällä. Huh!

Tilasin aluksi tarpeellisimmat: iS Clinical aurinkosuojavoiteen Eclipse SPF 50+ jossa on mineraalifiltterit (eli siis fysikaalinen suoja) ja, valmistajan kehujen mukaan sekä onneksi myös käyttäjien arvostelujen mukaan, ohut, miellyttävä ja iholla huomaamaton koostumus. Jos olet lukenut sepustukseni apteekkisarjan mineraalipohjaisesta aurinkorasvasta Avène Mineral Lotion SPF 50+, tiedät jo että on niitä vastaavalla koostumuksella olevia aurinkovoiteita jotka eivät valitettavasti ole kovin huomaamattomia... Mutta päätin kokeilla tätä kehuttua isClinicalin voidetta. Sitä saa muuten värittömänä ja kahdessa eri sävyssä. Mun tilauksena oli varovaisesti väritön.


Kirjoitan tästä varmasti lähiaikoina tarkemmin mutta pakko jo nyt sanoa että kehuvissa arvosteluissa puhuttiin totta. Tässäpä on miellyttävä ja käytännössä iholla lähes näkymätön aurinkosuojavoide jossa on korkea ja luotettava SPF. Kesä saa nyt tulla!


Toinen tilaamani juttu oli tämä Jane Iredalen mineraalimeikkipohja. Tai siis refill. Mulla on tästä oikea metallinen rasia mutta siinä oleva sävy Ivory on siinä rajalla, onko hiukan liian vaalea. Olen jo kirjoittanut tästä pohjasta tässä postauksessa. Tämä uusi täyttö on sävy Warm Silk.


Sävyero on selkeä. Warm Silk on kalpealla iholla käden sisäpuolella hiukan liian tumma mutta kasvoilla just hyvä.
Yllärilahjana paketin mukana tuli tämä pieni näyte. Puteli on iS Clinical Active Serum joka aika mahtipontisesti julistaa olevansa 3 tuotetta samassa ja vähentävänsä sekä ryppyjä että aknea ja lisäksi myös pigmenttiläiskiä. No huhhuh! Itse minikokoinen seerumipullo on niin söötti :) pikkuinen pipetti ja kaikki :)


Kieltämättä "rapid and long-term improvement" kuulostaa houkuttelevalta! Esittelylapussa on myös jokseenkin ällöttäviä kuvia ennen ja jälkeen Active Serumin käytön. Hmm...


Lyhyen käytön perusteella olen erittäin tyytyväinen mun hankintoihin.
Oletko kokeillut jotain iS Clinicalin tuotteita? Entä Jane Iredalen?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!