19.6.2015

Päivän meikki ja yksi aivan ihana huulipuna, Chanel Rouge Allure Velvet 49 La Pétillante


Chanel Rouge Allure Velvet on mielestäni yksi parhaista huulipunalaaduista. Keveitä huulilla, tyylikkään mattaisia mutta samalla silkkisen hehkuvia huulipunia upeissa sävyissä. Pysyvät hyvin ja ovat muutenkin helppoja käytössä.

Tästä laadusta löytyy mun suosikkipunainen La Malicieuse. Mutta kevään kokoelmassa ilmestyi LE-sävy 49 La Pétillante joka on vielä kauniimpi!


La Pétillante on hyvin, hyvin samanlainen kuin La Malicieuse, katsokaa vaikka:La Pétillante on punakoralli jossa on hiukan pinkkiä. Kevyempi ja läpikuultavampi kuin La Malicieuse mutta kerrostettuna siinä erottuu selvemmin pinkki sävy.


Löysin huulipunalaatikostani vielä yhden huulipunan joka on vähän sinnepäin, Make Up Storen creme-punan Blush:


Tosin Blush on vielä selvemmin pinkki ja koostumukseltaan erilainen kuin samettiset Rouge Allure Velvetit.
Ohuena kerroksena siveltimellä levitettynä La Pétillante on yllättävän läpikuultava! En odottanut niin herkkää, utuista lopputulosta. Minusta se on kuitenkin hyvin sievä. Ja siitäkin huolimatta että tämä huulipunalaatu on "matta", niin huomaa selvästi että huulille jää sellainen himmeä pehmeä hohde.


Jos huulipunan levittää suoraan puikosta, huulille jää enemmän väriä ja sävy muuttuu peittäväksi punasävyksi. Tämäkin kirkkaampi vaihtoehto on minusta upea! Ja hauskaa että samalla huulipunalla saa tehtyä niin erilaisia huulimeikkejä.

Tällä kertaa päivän meikissä yhdistyy La Pétillante ja persikkainen poskipuna sekä silmämeikki.Luomilla on persikkaa, kultaa ja tummanruskeaa.

Käytin varjostussävynä oranssinpersikkaista Aloha-poskipunaa ja samaa sävyä on myös poskilla.

Tässä arvostelut muista Rouge Allure Velvet-huulipunistani:
46 La Malicieuse
37 L'Exubérante
40 La Sensuelle2 kommenttia:

 1. Kicksin alennusmyynnissä tulit mieleeni.. Siellä oli julmettu määrä MUS:in huulipunia tarjouksessa. Yhtään huulipunaa en kovassa kiireessä osannut ostaa, vaikka meinasin kyllä poiketa pikaisesti blogissasi tsekkaamassa hehkuttamasi MUS:in punat... Mutten kerennyt. :/
  Tulisiko nyt mieleen kivoja värejä, joita voisin listan kanssa käydä katsomassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin mun suosikit Mandy ja Blush ovat nyt alessa. Niistähän olen kirjoittanut tännekin. Lisäksi kirkas mattaoranssi Dare ja pehmeämpi, korallisempi Scarlett ovat sellaisia sävyjä joista itse tykkään, nekin nyt alessa! Mun pitäis hankkia Scarlett kun sitä aina sillä silmällä vilkuilen :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!