29.6.2015

Sarjassamme loppuneet tuotteet joita hankin heti lisää! KC Color Mask Pearl


Minusta ei ole mitään järkeä mun esitellä blogissa joka kerta jokaista loppunutta kosmetiikkatuotetta, vaikka se olisi kuinka turhanpäiväinen. Mieluummin kerron niistä tuotteista joista oikeasti tykkäsin niin paljon että todellakin haluan niitä suositella ja aion itsekin ostaa jatkossa. Ja myös haluaisin jakaa kokemuksiani niistä tuotteista jotka eivät mielestäni toimi. Jätän sellaiset mitäänsanmattomat pois.

Tällä kertaa postaus käsittelee vastaloppunutta "hyvistä", aiheena on KC Professional Color Mask sävyssä Pearl. Tutustuin näihin sävyttäviin hiusnaamioihin vuosia sitten kun mulla oli kuparinpunainen tukka. Silloin käytin oranssinväristä naamiota ylläpitämään punaista sävyä hiuksissa. Punaisella hiusvärillähän on ikävä taipumus haalistua nopeasti. Silloin kun tukkani oli ihan vaalea, käytin tätä KC:n naamiota sävyissä Silver (nykyisin Platinum) ja Vanilla, poistamaan kellertävää sävyä hiuksista.


Pearl on sävyltään sellainen "likainen", harmahtava-punertava helmiäislila (ei siis vaaleanpunainen, vaikka pakkauksen värikoodin perusteella näin saattaisi kuvitella) ja käytän sitä... lisäämään hiuksiin hiukan punertavaa pigmenttiä. Häh?! Joo. Punainen pigmentti nimittäin haalistuu nopeasti pois myös vaaleiksi värjätyistä hiuksista. Viileä vaalea blondi kulahtaa keltaiseksi ellei sitä hoida sävyä ylläpitävillä tuotteilla joissa on yleensä sinistä ja punaista pigmenttiä. Ja tummempi blondi, kuten esim. mun kasiasteinen "tummanvaalea", saattaa saada pesujen myötä haalistuessaan hieman arvelluttavan vihertävän vivahteen. (Jos ajatellaan etä hiusten väri koostuu kolmesta eri perusväristä, sinisestä, keltaisesta ja punaisesta, niin punaisen haalistuessa jää sininen + keltainen = vihreä.)


Pearl-naamion sisältämä sävy (lila = sininen + punainen) taittaa sekä hiusten keltaisuutta että poistaa vihertävää sävyä (punainen on vihreän vastaväri ja neutraloi vihreyttä). Tuloksena on mun tapauksessa edelleen tummanvaalea tukka mutta hiukan viileämpi sävy ilman viherryksen häivähdystä. Lisäksi naamio hoitaa hiuksia tehohoidon tavoin, siinä on mm. provitamiinia B5 ja keratiinijohdannaisia. Tuote siis toimii rakennepaikkaajana. Kokemuksesta voin sanoa että hiukset ovat käsittelyn jälkeen pehmeämmät ja sileämmät sekä selvästi terveemmän oloiset.

Käytin naamiota n. kerran viikossa tavallisen hoitoaineen sijaan. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä voimakkaammin sävy tarttuu hiuksiin. Itse pidin n. 5 min kerrallaan koska en tarvinnut mitään isoa muutosta hiusten sävyyn.

(Vinkki :) Leikkasin tuubin auki saksilla sen jälkeen kun siitä ei enää tullut puristamalla mitään ulos. Sisällä oli naamiota vielä yhden käsittelyn tarpeisiin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!