20.6.2015

Scale - Make Up Storen kesäinen meikkilook


Sain vähän aikaa sitten työn kautta mukavan setin Make Up Storen kesälookin tuotteita.


Kuten monet jo varmasti tietävät (itsekin olen jo myös kirjoittanut tästä), Make Up Storen tuotteet ja pakkaukset uudistuvat tämän vuoden aikana. Tämän saamani setin tuotteet ovat kaikki uutta mallia: neliskulmaiset, isokokoiset 4g luomivärinapit tulivat korvaamaan vanhat pyöreät pakkaukset (pyöreät luomivärit ovat kaikki alessa!), huulipunan uusi kotelo on sekin nyt neliskulmainen ja MUSin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvien eyedust-luomivärien pakkaukset ovat nekin uudistuneet. Uudet ovat neliskulmaisia, suhteellisen isokokoisia 2,2g purkkeja.

Hirmu kivaa kun pääsin tutustumaan uudistuneisiin tuotteisiin ja kokeilemaan uutta lookia!


Scale on neutraalien, "hiekkaisten" sävyjen kokoelma. Tiedotteessa vilisee "bare, natural colors" ja "sandy dunes". Hiekkaa, paahtavaa aurinkoa, ihoa ja ööh, käärmeitä? Toisaalta eksoottista ja toisaalta hyvin turvalista ainakin beigestä ja ruskeasta tykkääville perusmeikkaajille!

Jos luomivärit eivät tarjoa yllätyksiä sävyjen puolella, niin laatu on ainakin mainio! Nämä ovat sellaisia meikkipussin perustarvikkeita joitten pitääkin olla älyttömän hyviä, laadukkaita ja helppoja käytössä.


Satiininen tummahko beige tai vaaleahko taupe-sävy Scales häivyttyy ongelmitta pehmeäksi, utuiseksi pilveksi silmän ympärille. Sillä on myös kätevää pehmentää ja häivyttää tummia sävyjä.


Kermanvaalea Sober on sekin satiininen, ihoa hiukan kirkastava sävy. Mainio kulmaluulla koska ei ole liian helmiäinen. Sober on lähes samansävyinen kuin ihoni joten kirkastava efekti ei ole kovin voimakas. Tummemmalla iholla se on varmasti vielä tehokkaampi highlight-sävy.


Matta tummanharmaa Charcoal yllätti minut. Napissa niin vaatimaton mutta iholla yhtäkkiä todella syvä, tumma ja intensiivinen lähes musta sävy! Kunnolla pigmenttiä!Kokoelmaan kuuluva eyedust on nimeltään Opulent.

Tumma ruskeanharmaa hohtava jauhemainen luomiväri jossa metallisina kiiltäviä hopeanvärisiä hippusia.

Opulent sähkövalossa
Tällä saa näyttävän smoky-meikkiin. Hohtava sävy on parhaimmillaan auringonpaisteessa tai sähkövalossa. Hohteen saa maksimoitua kun jauheen levittää iholle kostealla siveltimellä. Silloin se ei myöskään karise.Kokoelman huulipuna on kevyt, hyvin läpikuultava, huulirasvamainen persikkainen sävy Simplisity. Huulipunaa koristaa sama suomumainen kuvio mikä on myös luomivärien pinnassa ja eyedust-purkin kannessa. Saa huulipunapuikon näyttämään kuin liskon hännältä :)

Huulipuna tuoksuu hiukan vaniljaiselle.Odotin huulipunalta vahvempaa väriä mutta toisaalta, tämä on selkeästi silmämeikkipainotteinen kokoelma. Tällainen hento nudesävy on varmasti hyvä pari smoky-silmämeikille. Ei mitään shimmeria tai kiiltohippusia, vain läpikuultava sävy ja kevyttä, kosteaa kiiltoa huulille. Saattaa vaalentaa luonnostaan tummia huulia hieman.


Just tällä hetkellä smoky-meikki ei jostain syystä mua houkuta, olen viime päivät meikannut aika kevyellä kädellä. Köhelöin kuitenkin testailumielessä nopean Scale-meikin lookin kaikilla tuotteilla.

Kulmaluulla ja sisäkulmassa Sober, rajauksena ja luomivaossa Charcoal, häivytykseen Scales ja liikkuvalla luomella Opulent.


Tämä toinen meikki on enemmän mun makuun just nyt. Rajauksena Charcoal (kyllä, se on iholla niin tumma, jopa kuivana levitettynä!), liikkuvalla luomella, sisäkulmassa ja kulmaluulla Sober ja varjostussävynä Scales.

Tietääkseni tuotteet jäävät perusvalikoimaan. Ainakin toivon että luomivärit jäävät, sen verran kiva laatu ja ajattomat sävyt!
Tuotteet ovat jo myynnissä Suomessa.

Mitä mieltä MUSin uudistuksista? Onko jo tullut kokeiltua uudistettuja tuotteita?
2 kommenttia:

 1. En ole vielä päässyt kokeilemaan uudistuneita Make Up Store-pakkauksia, mutta odotan niitä kyllä innolla! Ainakin kuvissa uudistus näyttää todella onnistuneelta (olen pinnallinen, mutta pressauttu kuviopinta on usein tosi nätti ja tuo ekstraa) ja jos pakkausten kansien irrottaminen on ammattilaiskäytössä yhtä kätevää, kuin olen lukenut on kasassa kerrassaan hieno juttu!

  Mulla on pyöreissä MUS-napeissa muutama luottosävy jotka ovat kovasti kärsineet kansien rikkoutumisen jälkeen. Niitä ei voi myöskään tästä syystä vielä meikkilaatikosta mihinkään. Pyöreiden luomivärinappien ale kuulostaa myöskin sormia syyhyttävältä. En taida uskaltaa edes käydä pikaisella visiitillä missään myyntipaikassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo uudet pakkaukset ovat aika kivoja!
   Mulla ei ollut koskaan ongelmia MUSin pyöreitten nappien kansien kanssa mutta olen kuullut että ne saattaa rikkoontua ja irrota. Ilmeisesti tätä ongelmaa ei enää pitäisi tulla.
   Jos jostakin pitää purnata, niin se että huulipunan hylsy on nyt massiivisempi ja vie enemmän tilaa. Haluaisin myös päästä jo testaamaan uudistuneita huulipunia, niitä ei läpikuultavia! Tykkäsin MUSin vanhoista mattapunista tosi paljon, toivottavasti niitä tulee uudistettuun sarjaan myös.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!