19.7.2015

Cherry lips & black liner


Rakastan kirsikoita niin paljon! Nyt minulla onkin kissanpäivät kun tuoreita kypsiä kirsikoita saa joka torilta ja kaupasta. Syön kunnes kyllästyn. Tai halkean!


Kirsikanhimossani kaivoin meikkilaatikosta kirsikkateemaan sopivan huulikiillonkin. Chanel Lèvres Scintillantes 176 Crushed Cherry on täsmälleen samanvärinen kuin kypsän tumman kirsikan sisus.

Huulikiillot ovat kuulemma tekemässä comebackin pitkän huulipunien valtakauden jälkeen mutta en tiedä, en tiedä. Esim. näin voimakkaan sävyn kanssa huulipunakoostumus, mieluiten jopa mattakoostumus, olisi jotenkin varmempi valinta minusta. Eipä tarvii vilkuilla koko ajan peiliin, onko huuliväri vielä paikoillaan.


Silmämeikki on rauhallinen sävyiltään mutta vähän hevimpi rajausten suhteen.
Mustaa mattaa luomiväriä (MUS Charcoal) yläluomella rajauksena ripsien tyvessä kostealla siveltimellä levitettynä. Sitten vielä hiukan myös kuivalla siveltimellä levitettynä tiukkaa rajausviivaa pehmittämään.

Kiilto kesti ehkä kolme suukkoa ennen kuin hävisi huulilta lähes kokonaan. Höh. Ehkä parempi niin - kätevämpää popsia kirsikoita ja voi pussaillakin huolettomasti niin paljon kuin huvittaa!

Taidan suosia jatkossakin huulipunia.

Kumpaan leiriin sinä kuulut? Kiillot vai huulipunat?2 kommenttia:

 1. Kirsikat on ihania <3. Mä kuulun kiiltopunaleiriin, joka korjaa rusinat sekä huulikiillosta, että huulipunasta. Silmämeikissä on todella kaunis rajaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidän kiiltopunista, helppoja käytössä. Samasta syystä pidän myös sävytetyistä huulirasvoista.

   Tuo rajaus on ehkä piirun verran vahvempi mitä normaalisti arkena piirtelen :) Hetken aikaa pohdin, onkohan se too much :) Oon kesäisin niin varovainen meikkaaja.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!