22.7.2015

Herkät silmät, vamppihuulet


Tässäpä yks meikki jossa viihdyin erittäin hyvin. Erilaisia muunnelmia tästä olenkin piirrellyt viime aikoina ahkerasti.Mikähän mua vaivaa kun kesken kauneimman kesän sateisen heinäkuun tekee mieli tummia, välillä hiukan gootahtaviakin huulimeikkejä eikä mitään herkkiä kesäpastelleja :DSilmämeikissä on mun viimeaikainen lemppariyhdistelmä sävyjä: hohtavaa vaaleanruskeaa kevyesti koko luomella, kirkasta pinkkiä luomivaon häivytyksessä, hohtavaa vaaleaa sisäkulmassa ja kultaista shimmeria kevyesti liikkuvalle luomelle taputeltuna.Poskipunasävynä samaa kirkasta pinkkiä mitä silmämeikissäkin, Chanel Ultra Rose. (Voi että se oli kyllä ihan täydellinen hankinta! Yksi kauneimpia sävyjä ikinä! Aina palaan siihen.)


Tykkään käyttää silmämeikeissä vaaleanpunaisia sävyjä (ylläri!) ja minusta sointuva poskipuna ja silmämeikki jotenkin tekee kokonaisuudesta viimeistellyn.

Syvänsävyinen huulipuna sekin sopii hyvin tähän settiin. Clarinsin vanha viininpunainen puna.
Heitin muuten vähän aikaa sitten kasan vanhoiksi menneitä meikkejä roskiin ja tajusin pian, ettei mulle jäänyt mitään tarpeeksi tummia, mehukkaita huulisävyjä. Tilanne on jo korjattu pretty.fi:n ja paikallisen live-shoppailun avulla joten lähiaikoina kai postaan huulimeikkikokeiluistani.


Tilasin mm. pienen kasan Nyxin mattapunia sellaisessa huulikiiltoa muistuttavassa pakkauksessa. Onko teillä niistä kokemusta? Millaisia ovat käytössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!