18.7.2015

Laiskat meikit alarajauksilla


Viimeiset pari viikkoa on ollut vähän hiljaista meikkailurintamalla, ei vain huvittanut köhelöidä mitään ihmeempiä. Osittain johtunee siitä että iho on ollut viime aikoina niin hyvässä kunnossa (veikkaan syyksi onnellista mielenlaatua ja viikottaisia kymmenprosenttisia happokuorintoja!) ettei sitä juuri tarvinnut meikata tasaiseksi... ja siinä sivussa muukin meikkailu väheni.


Niinpä enimmäkseen oon lusmuillut ja meikannut combolla hiukan kivipuuteria nenänpäähän + poskipunaa (olen "löytänyt" taas MUSin Cosmopolitan-sävyn poskipunaväriksi!) + jotain neutraalia silmiin + ehkä huulirasvaa. Mutta välillä oon lisäillyt alaluomelle värikkään rajauksen että näyttäisi siltä että oon edes yrittänyt.

Tässä luomilla sekoitus MUSin sävyjä, taitaa olla vaalea Muffin ja punertava ruskeahko Cashmere sekä yläluomen rajauksena Charcoal.

Alaluomella sininen Wave-kynä.

Poskipunana tosiaan tuo MUS Cosmopolitan. Aivan ihana, kuulas ja raikas sävy poskiin jota aikaisemmin jotenkin pidin liian lämpimänä sävynä itselleni. Mutta sehän on tosi nätti!

Tämä toinen alarajausmeikki on vieläkin simppelimpi, menin siitä missä aita on matalin ja levitin yläluomelle vain hiukan mattaa aurinkopuuteria ja mustan rajauksen.

Alaluomella MUSin kultasävyinen kynä sävyssä Czar. Erittäin pigmenttinen, hiukan vihertävä kullan sävy. Samankaltainen ihana koostumus kuin Wave-kynässä, geelimäinen. Liukuu luomelle vaivattomasti, kestää hetken asettua (tämän hetken ajan kynää voi häivytellä tarvittaessa), minkä jälkeen jämähtää paikalleen ja pysyy.

Ehkä ens viikolla on enemmän aikaa "piirrellä", niin kuin Herra Savo sanoo. Hope so :) Tai sitten tyydyn popsimaan mansikoita parvekkeella ja hiiteen peilit ja sudit :)

Mikä on teidän "laiska" meikkityyli?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!