4.7.2015

MUS Greta. Hankala ja upea, kuten tähden kuuluukin!


AAAA! Tämä on ehkä ihanin lakka ikinä! Sanon näin lähes joka kerta :D Mutta oikeesti, tämä on tositosikiva! Olen viimeiset pari päivää lähinnä liikutellut kevyesti sormiani kirkkaissa valoissa, tuijotellut sormenpäitäni ja ollut että "ooo!"

MUSin hologrammilakka Greta. Make Up Store nimeää kynsilakkansa työntekijöidensä mukaan eli varmaan jossakin (Ruotsissa?) oikeesti on joku Greta MUSin palveluksissa. Mutta mulle tulee tästä lakasta mieleen toinen Greta - mustavalkoelokuvien legenda, ruotsalaissyntyinen aikansa supertähti Greta Garbo.

Ainakin tällä lakka-Gretalla on Garbon hankala luonne!

Lakka kuulemma vaatii oman spessu-aluslakan. Kuulemma MUSin Aqua Fix-aluslakan (? sekö se oli? Vai muistanko ihan väärin?) päällä tämä hologrammilakka levittyy paremmin. Noh, mulla ei sitä ole joten kokeilin ihan tavallisen aluslakan päälle... Eka kerros näytti kieltämättä aika hurjalta (ks. viereinen kuva). Samoin toinen kerros. Mutta kolme kerrosta - ja jotakin taianomaista tapahtui:


Poikkeuksellisesti en laittanut päälle pikakuivattajaa. Ei päällyslakkaa ollenkaan. Greta on hyvin nopeasti kuivuvaa sorttia. Ja pelkäsin että kiiltävä päällyslakka häiritsisi upeaa hologrammi-efektiä. Mikä sateenkaari!

Tämä lakka on ehdottomasti upeimmillaan kirkkaassa valossa. Otin kuvat illalla sähkövalossa.
Greta rakastaa valospotissa olemista! Kirkas valo saa sen hehkumaan kaikissa sateenkaaren väreissä. Mutta pilvisen päivän valossa lakka vetäytyy kuoreensa. Nopealla vilkaisulla päivävalossa kuvattu hologrammi-upeus näyttää vain... harmaalta. Metallisenharmaalta.


Vain tarkkaan katsomalla näkee kevyen sateenkaaren häivähdyksen.


Silti Greta on minusta ihan mielettömän upea kynsilakka!

Muuten, pahoitteluni: vähän aikaa sitten esittelin MUSin lakan Mariann joka virallisesti siis EI ole hologrammilakka, vaan shimmer. Vaikka minä kyllä näen siinä hologrammimaisen efektin... Mutta Mariann on diiva-Gretaa helpompi levittää ja on muutenkin käytössä ihanan helppo koostumukseltaan!


Mitä mieltä hologrammikynsilakasta? Onko sinulla "vaikeaa" kynsilakkaa jolle olet valmis antamaan anteeksi hankalan levityksen vain kauniin lopputuloksen tähden?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!