23.7.2015

MUS Russian Bordeaux, meikki, ruusuja ja Kuopion kaunein puisto


Kerroin jo että olen nyt ihan hullaantunut tummiin huulipuniin. Itse pidän eniten sellaisista selkeärajaisista tummista huulista. (Tiedän että trendinä oli - ainakin vielä hetki sitten - sellainen ei-tarkkarajainen tumma huulipuna jolla tehtiin huulille jonkinlaista gradient-efektiä, tummaa keskelle, haalistuvaa reunoja kohti. Minusta se näyttää oikeassa elämässä lähinnä epäsiistiltä, sori.)


Usein jos käyttämäni tumma huulipuna on tarpeeksi jämäkkä koostumukseltaan, vaikkapa mattalaatua, rajaan huulet vain huolellisesti siveltimellä ja huulipunalla. Nyt halusin tarkkaa rajaamista varten ihan kynän. Kävin vasta ostamassa uuden huultenrajauskynän juuri tummia huulipunasävyjä varten.


Make Up Storen kynä sävyssä Russian Bordeaux on just hyvä! Pehmeä koostuus piirtää hyvin, ei raavi. Kynällä on helppo rajata ja vaikka värittää huulet kokonaan - näin huulipunakin pysyy paremmin.

Sävy on tarpeeksi tumma mun käyttöön.

Kynä jättää huulille hiukan tahmean pinnan johon huulipunan tai -kiillon on hyvä tarttua.

Se on myös tarpeeksi jähmeä koostumukseltaan muodostaakseen hyvän suojareunan ettei huulimeikki karkaile huulten ympärillä oleviin juonteisiin.

Tosin tässä on omat juttunsa. Esimerkiksi tämä mun Chanelin huulikiilto Crushed Cherry yrittää viimeiseen asti murtautua huultenrajauskynän piirtämän kehän yli ja kökkööntää kynän huulten reunoille. Ainakin jos kiiltoa erehtyy levittämään liikaa.


Mutta jos sitä sipaisee huulille kevyellä kädellä, ei mitään ongelmia.

Tässä näkyy enemmän kokonaisuutta. Yhdistin tummiin Russian Bordeaux-huuliin kesäisen silmämeikin jossa on hiekan sävyjä, kimallusta ja hiukan vaaleansinistä.
Inspiraationa meikkiin oli mun suosikkisortsit! :D Niissäkin on vaaleaa, beigeä, hiukan vaaleaa turkoosia ja kiiltoa. Ja päheät kuviot!


Sortsit olivat ekaa kertaa ulkoilemassa kun kävimme kävelyllä yhdessä mun lempipaikassa, Valkeisenlammen puistossa.


Keskellä on pieni nätti lampi ja sen ympärillä ihania istutuksia ja kauniita ruusuja.

Kesäsateen jälkeen puisto oli kuin vastapesty! Ruusujen tuoksu meni päähän :)


Ens kerralla otetaan eväät mukaan ja mennään sinne piknikille :)

Mitäs mieltä lukijat on: huulipuna, kynällä vai ilman?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!