29.8.2015

Bilemeikkiharjoitukset


Tänään kaivoin irtoripset laatikostaan ja kokeilin pitkästä aikaa itselleni jotain voimakkaampaa iltameikkiä. Tulokset ovat tämän postauksen kuvitusta. Todennäköisesti mun normaali työmeikki vastaa jonkun maltillisesti meikkaavan juhlameikkiä - saatan käyttää monia eri luomivärejä, eri rajaustuotteita ja kulmakarvatuotteita samassa meikissä jos siltä tuntuu. Mutta harvemmin teen itselleni sellaista "kunnon" bilemeikkiä irtoripsineen kaikkineen. Kun missä mä sellaista käyttäisin?

En ole bilehile. En sitten yhtään. Olen niitä tylsiä tyyppejä jotka tykkää istua kotona tai maksimissaan käy pyörähtämässä kivalla terassilla yhdellä, jos aurinko paistaa. Mutta en enää juuri käy baareissa. Mua ahdistaa känniset ihmiset, musiikki on usein tosi paskaa ja liian kovalla ja se töniminen ja lasinsirut lattialla... Ääh, oon liian mukavuudenhaluinen sellaiseen!


Mutta on tulossa työpaikan kesäjuhlat ja kai sitä pitää välillä käydä tuulettumassa :) Pähkäilin pitkään asun kanssa ja lopulta valitsin värikkään Haldinin mekon ja nahkarotsin. Ja halusin kokeilla meikkivaihtoehtoja ennakkoon, etten sitten kiireessä ennen juhlia sössi koko juttua.

(Se on muuten hassua että mulla ei ole mitään ongelmia meikata asiakkaille tummia ja näyttäviä meikkejä mutta olen tosi nynny oman nassuni suhteen :D )

Halusin nyt samaan meikkiin mustaa, turkoosia ja kultaa. Tässä ekassa versiossa on kultaa sisäkulmassa, Shiseidon turkoosia (paletista GR 412) liikkuvalla luomella ja musta rajaus (MUS Charcoal). Varjostusvärinä taupe MUS Scales. Rajausvärinä Lumenen vedenkestävä eyeliner joka jättää ärsyttävän kiiltävän pinnan (kiilto näkyy kuvissakin).


Tavallaan ihan kiva meikki mutta hyvin samanlainen kuin mitä aina teen. Tylsää! Noh, kokeilin toiseen silmään ryhmittää nämä samat sävyt eri tavalla.

Aloitin kevyesti. Musta rajaus, taupe varjostus, vaaleaa kultaa sisäkulmassa ja turkoosia alarajauksena. Tämä on mun "viallinen" silmä jossa on raskaampi luomi ja joka vaatii vähän erilaista otetta kuin toinen, "helppo" silmä. (Se että silmistä saa sitten jotenkuten symmetriset vaatiikin jo jonkin verran hinkkausta.)

Raskas luomi painaa rajausviivaa alaspäin joten kompensoimaan sitä rajaus pitää piirtää kaartamaan vahvana jyrkemmin ylöspäin. Näin rajausviivat näyttävät suht. symmetrisiltä suoraan edestäpäin katsottuna.

Ja luomivaosta ylöspäin raskasta luomea pitää varjostaa mattaisella sävyllä, muuten sen pullotus silmän päällä korostuu.


Sitten lisäsin tummennusta ulkokulmaan. Weapon of choice mattamusta MUS Charcoal. Häivyttelin sen ulkokulmasta luomivakoa pitkin kohti sisäkulmaa ja ylöspäin, kohti kulmaluun alareunaa.
Sitten lisäsin vielä mustaa ja sumutusta ulkokulmaan. Miksi pysähtyä, kerran vauhtiin päästiin :)


Itse asiassa tuntuu että tähän meikkiin pitäis olla vielä tuuheammat irtoripset!Tämä oli kivaa! Mutta en vieläkään tiedä, mitä piirtelen niihin bileisiin :D
Onko sinulla lempparimeikkityyliä juhliin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!