18.8.2015

Chanel Les Beiges N°50 ja ruskea meikki. Voiko niin väärä olla kuitenkin ihan sopiva?


Löysin tämän Chanelin puuterin Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder N°50 alesta ja ostin sen itselleni lähinnä varjostusväriksi.
Oikeastaan tällä puuterilla voi tehdä muutakin kuin kaventaa poskia :)

Les Beiges ei ole ihan aurinkopuuteri, lähinnä sen idea on tehdä ihosta terveemmän ja tasaisemman näköisen. Tästä näkökulmasta katsottuna sävy N°50 on mulle aivan liian tumma.

Se on sellainen viileään kallellaan oleva matta vaalea ruskea. Ei sellainen perinteinen lämmin kultahehkuinen sävy, mitä aurinkopuuterit yleensä. Eikä tässä ole oranssia vivahdetta.


Rasiassa se näyttää aika tummalta (puuteriksi) mattaiselta ruskealta. Puuteri on hyvin hienojakoinen ja yläkuvan swatch häivyttyy hetkessä lähes olemattomiin. Tällä saa helposti vain aavistuksenkevyen sävyn iholle.


Tarvittaessa puuteria voi kerrostaa tummemmaksi. Sekin käy vaivattomasti, hienojakoinen puuteri ei pölise eikä näytä iholla jauhoiselta. Värin tummuutta on todella helppo säätää.

Tänään meikkasin aika hevisti lähes pelkästään tällä sävyllä. Käytin sitä sekä kasvojen varjostuksiin että silmämeikkiin.Les Beiges N°50 koko yläluomella, vahvemmin ulkokulmassa ja luomivaossa.

Les Beiges pysyi luomilla koko päivän kuin laadukkain luomiväri, paakkuuntumatta, ilman mitään pohjustusainetta.


Les Beiges N°50 toimii mulla mainiosti varjostusvärinä. Se antaa iholle hiukan lämmintä sävyä ja korostaa kasvojen kolmiulotteisuutta.

Mietin että tämä olisi ehkä kiva myös aurinkopuuterin roolissa jos olisi tummempi iho. Itse en oikein voi käyttää aurinkopuutereita "korostamaan päivetystä" koska ei ole mitään mitä korostaa :D Olen valkoinen.Jännä että tämä ihonsävylleni "väärä" puuteri osoittautuikin niin monikäyttöiseksi ja käteväksi :) Tämä tulee varmasti olemaan mun matkameikkipussin vakiovaruste!

Itse asiassa kaavailen tästä myös Herra Savon kaunistautumispuuteria. Siis täsmenän nyt, että Herra Savo ei todellakaan itse meikkaa mutta minä saatan kuitenkin joskus poikkeustapauksessa laittaa hänelle jotakin kevyttä (peiteaine + irtopuuteri yms) jos on tiedossa vaikkapa valokuvausta. Onneksi Herra Savo on oikea kultakimpale, ymmärtää vaimonsa hulluutta ja istuu leppoisasti meikattavaksi jos on pakko! Luulenpa että tämä ohut ja iholla huomaamaton puuteri tulee olemaan tosi kiva lisä sellaisessa "miehekkäässä meikissä" (Herra Savolla on tummempi iho kuin mulla).


Meikkipohjana Chanelin meikkipuuteri Vitalumière Compact Douceur Beige 20.
Poskipuna Chanel Tumulte.
Liikkuvan luomen keskellä MUS Muffin.
Rajauksena MUSin kynä Seduced By The Dark.
Kulmaluulla ja sisäkulmassa Shiseido WT 905.
Huulipuna MUS Blush.

Onko teille käynyt niin että ensisilmäyksellä ihan kummalliselta, rumalta tai ihosävyyn nähden väärältä vaikuttanut meikkituote osoittautuukin tosi hyväksi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!