30.8.2015

Glitterikuorrutteinen bilemeikki


Voi glitteri! Edellisestä kohtaamisestamme on jo aikaa, tais olla siinä vaiheessa kun olin ihan untuvikko meikkaamisen suhteen. Kokemus oli aika traumaattinen - kömpelyyttäni sain glitterihippusia silmään (tuntui kuin olisi ollut hiekkaa silmässä) enkä sen jälkeen uskaltanut koskea irtoglitteripurkkiin. Tai siis lähinnä levittää irtoglitteriä luomille. Suosin glittereistä glitterigeelejä ja glitterisiä eyelinereita, irtoglitter silmissä pelotti.

Mutta nyt näin kaverillani Outilla aivan ihanan glitterimeikin ja innostuin itsekin testaamaan! Outin meikki oli ruskean sävyissä ja siinä kultaglitteri säihkyi upeasti. (Outi, jos luet tämän - se sun meikki oli iiiihana!)

Eli nyt päätin että joo, minäkin haluan! Pengoin mun irtoglitterivarastoja ja mullahan oli sitä vain mustana, turkoosina ja pinkkinä. Joten ok, mun eka glitteripläjäys on nyt sitten pinkillä höystetty :)

Mun glitteri on ikivanha Cinema Secrets sävyssä Glitz Garbo. Karkkipinkki turkoosilla hohteella. En usko että näitä on enää missään myynnissä mutta onneksi tämä meikkituote ei ole herkkä pilaantumaan.


Meikistä tuli odotetustikin hieman överi :D


Musta Lunenen tussirajaus yläripsirajassa.
Turkoosinsininen kynäräjaus (MUS Wave) alaluomella.
Luomivärinä violetti sävy IsaDoran kesäpaletista Surf & Sun.
Ulkokulmassa musta MUS Charcoal.
Häivytyssävynä Nyx Taupe.
Ja irtoripset!


Irtoglitterin alle kannattaa laittaa pohjaksi jotakin tahmeaa, jotta glitterihippuset tarttuvat kunnolla kiinni. Tahmea silmämeikinpohjustaja ois ihanteellinen. En tähän hätään sellaista löytänyt joten pohjustin luomet ihan tavallisella huulipunalla! Siihen painelin glitterin huolellisesti kiinni vaahtomuoviapplikaattorilla vähän kerrallaan. Ilmeisesti käteni on nykyään vakaampi, mitään kamalaa ei tapahtunut! Levitysvaiheessa karisi vain hiukan mutta sotku oli kätevää siivota vanhaa kunnon teippikikkaa hyväksi käyttäen. Luomelle päätynyt glitteri pysyi ihmeen hyvin!


Nyt mä haaveilen sellaisesta megakiiltävästä nudesävyisestä glitterimeikistä... Ja sit pitää vielä keksiä bileet, missä sellaista vois pitää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!