16.8.2015

Khakia, tummanvihreää ja turkoosia silmämeikissä + OMG, ale-chanelit


Mitä tapahtuu jos samaan meikkiin ymppää erilaisia vihertäviä sävyjä? Minä tänään kokeilin huvikseni.

Tämmöinen siitä tuli.Liikkuvalla luomella MUS Dagger. Ulkokulmassa ja luomivaossa tummanvihreää Shiseidon triosta GR 412. Alaluomella turkoosia samasta paletista.
Varjostussävynä luomen sisemmällä puolikkaalla vaaleaa taupea MUS Scales MUSin kesäkuun meikkilookista. Lähempänä silmän ulkokulmaa varjostussävynä mattaisempi läpikuultava ruskea sävy Chanel Les Beiges N°50.

Näistä erilaisista vihertävistä ja ruskean sävyistä huolimatta meikki pysyy kasassa jotenkuten tumman yläluomirajauksen ansiosta. Mustanvihreä MUFEn rajausväri jälleen.

Luomivärien häivytys ois voinut olla huolellisempikin mutta oops, tuli vähän kiire!

Pohjameikkinä koko kasvoilla, myös silmien alla ja kulmaluulla, on uusi meikkipuuterini, Chanel Vitalumière Compact Douceur 20 Beige. Se sopiikin mainiosti pikameikkien pohjaksi, peittä kevyesti eli juuri sopivasti ja on iholla hiukan kuultava, ei liian puuterisen matta. En käyttänyt muita peiteaineita, ei tarvinnut.

Mulla kävi hyvä tuuri ja löysin nämä kivat Chanelit Emotionin alepöydältä houkuttelevaan hintaan 15€/kpl! Taisin tanssahdella kassalle onnesta hehkuen :D

Meikkipuuteri Vitalumière Compact Douceur sävyssä 20 on refill ja muistelen että mulla pitäisi olla jossakin meikkilaatikossa sille rasia. Täyttöpakkaukseen kuuluu itse puuterinappi ja uusi levityssieni. Tosin mieluummin levitän tämän meikkipuuterin pullealla siveltimellä, tulee sopivan ohutta jälkeä.


Toinen alelöytöni on tämä puuteri sarjasta Les Beiges. Healthy Glow Sheer Powder on tarkoitettu antamaan kasvoille terveen näköistä sävyä mutta kyseessä ei kuitenkaan ole aurinkopuuteri sanan perinteisessä merkityksessä.

Puuteri on nimittäin todella "sheer", läpikuultava. Veikkasin että rasiassa tummalta näyttävä sävy N°50 on mulle ihan passeli varjostussävy. Ei mennyt veikkaus pieleen :)

(Aikoinaan kokeilin ihosävylleni tarkoitettua sävyä N°20 mutta se ei oikein säväyttänyt. En oikein tajunnut tuotteen ideaa. Oon kalpea ja that's it!)

Tyylikäs kermanvalkoinen pakkaus kätkee sisäänsä pyöreän puuterikakun ja litteän siveltimen.


Nämä chanel-murut taitavat olla mun parhaita alelöytöjä tänä kesänä :)

Onko muut löytänyt kesän aikana aarteita alekaman seasta?

5 kommenttia:

 1. Ihana meikki tämäkin ja minun silmääni häivytyksetkin on ihan kohdallaan. Aikas kivat alelöydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mä näen aina jälkikäteen kuvista että joo, ois voinut häivyttää paremmin :D Yleensä livenä pikkumokiin ei tuu kiinnitettyä huomiota. Mutta tällä kertaa tuli oikeesti kiire ja mua jäi hiukan vaivaamaan että en ehtinyt. Kukaan ei kuitenkaan huomannut mitään :)

   Joo, ihan sattumalta löysin! En oo tänä kesänä kummemmin katsastanut meikkialen valikoimia niin kivaa että kävi hyvä tuuri :)

   Poista
 2. Minäkin aikoinaan pelastin -70% Les Beigesin samassa sävyssä ja juuri samaan käyttöön. Ajattelin ettei voi hirvittävän pigmenttinen olla ja näin helpompi harjoitella varjostuksia.

  Nyt nappasin -70% Chanelin Correcteur Perfection Concealerin 31 peittariksi silmien alle ja se on ollu tosi kiva. Ei liian liru tai kuiva. Jos näin pelittää saattaa tulla vakkariksi, ellei ollut lopetuksen takia alessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great minds think alike! Onko tää Les Beiges pelittänyt sulla varjostusvärin ominaisuudessa? Itse tykästyin tähän, minusta helppokäyttöinen ja sävykin on sopiva. Just naputtelin uuden postauksen aiheesta :D

   Mulla ei oo kokemusta Chanelin peittareista. Pitäisi vilkaista heidän valikoimaa, heidän peiteainetta ovat muutkin kehuneet!

   Poista
 3. Täytyy sanoa etten ole ihan varma, kun varjostuksia olen vasta ruvennut harjoittelemaan. Lähinnä taiteilen näkymättömän näkymisen kanssa:). Kokeilumielessä vedin myös överit, jotta paremmin hahmotan poskien varjostukset. Onnistui sekin Les Beigesillä. Toisessa poskessa on enemmän pullaa, niin luusto näkyy näkyy eritavalla. Pitäisi vaan harjoitella enemmän että saisi tuntumaa, olen hieman laiska. Nyt kesällä on tullut vain pyyhkäistyä aurinkopuuteria.

  Harmittavan vähän näytteitä on peittareista, eikä tule kysyttyäkään, saisiko mukaan nökäreen. Ovat nämä selektiiviset sen verran hinnakkaita, ettei huteja haluaisi ostaa. Nyt kun hinta oli marketti tasolla, uskalsi ottaa riskin. Sen verran kädellä katsoin, ettei ole ihan keltaista. Muuta en sitten tiedäkkään, ennen kuin käytössä.

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!