31.8.2015

Lakkahamsteri


No ehkä vähän lähti lapasesta :D Sain tietää että Make Up Storen lakka-ale päättyy ja hamstrasin lakkoja syksyn tarpeisiin!


Minusta on todella hyvä juttu, että MUSin lakoista on testerit. Ei tarvitse arvuutella lakan levittyvyyttä ja peittävyyttä pelkästään pulloa ihmettelemällä vaan lakkaa voi ihan oikeesti kokeilla. En voi testata kynsille (mullahan on aina lakkaa kynsissä jo valmiiksi) mutta testailen mielelläni kirkkaan teipin palaselle.

Esimerkiksi näistä pinkki-lilasävyisistä lakoista neljä vasemmanpuoleista näytti pulloissaan hyvin samanlaisilta! Mutta teipin päällä erot selvisi heti. Näin että mun on saatava peittävä, crememäinen kiiltävä Mirjam ja shimmerilla höystetty violetti Tatjana.


Lisäksi ostin kirkkaan smaragdinvihreän lakan nimeltä Paula, lähes mustan, mustikanvärisen Annan ja veikeän Tanjan, jossa on upeannäköistä vihreää shimmeria harmaanvihreässä lakassa.


Lisäksi kotiin päätyi kanssani harmaalila-hopeashimmerinen Nina. Sitä ei näy swatcheissa.


Näistä sävyistä näkee heti, mitkä värit mua tänä syksynä eniten kiinnostaa :) Vaikka meillä on vielä suhteellisen lämmintä ja aurinkokin paistaa, jotenkin ei tee yhtään mieli lakata kesäisillä sävyillä. Kesäisiksi miellän esim. kirkkaat korallit, mintunvihreät, persikat ja nuderoosat. Eivät oikein sytytä just nyt!

Syksyn aion siis aloittaa fuksiapinkillä, violetin sävyillä ja röyhkeällä kirkkaanvihreällä! Mutta silti joukon kiehtovin on tumma vihreäshimmerinen Tanja :)

Millaisia lakkasävyjä sun tekee mieli tänä syksynä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!