1.8.2015

Make Up Store: uutisia, mahtavia uutuuspaletteja ja mun viimeisimmät hankinnat


Kuten olen jo kirjoitellut, Make Up Store on jännittävässä muutosprosessissa: pakkaukset ja tuotteet uudistuvat ja vanhoja pakkauksia myydään nyt pois halvalla uusien tieltä. Ja niitä uutuuksia on jo saapunut liikkeisiin aika paljon, uutta tulee joka viikko!

Tällä viikolla ilmestyivät mm. nämä upeat korostus & varjostuspaletit.


Paletteja on kolme, vaaleasta tummaan. Koostumus on purkissa voidemainen - sellaista "kuivahkoa", samettista, mutta voidetta kuitenkin - mutta muuttuu iholla kuin puuterimaiseksi. Oli erittäin helppo työstää ihoon ja häivyttää.

Tummalla varjostussävyllä tulee tosi aidonnäköinen "varjo" iholle. Vaalea sävy on käsittääkseni kaikissa sama - lähes puhtaanvalkoinen. Se oli aivan ihanan näköinen iholla - ei glitteriä eikä hileitä vaan sellaista tasaista kuulautta, ihan kuin olisi oikeesti joku valo iholla.


En tietenkään voinut vastustaa! Olen tottunut käyttämään korostuksiin ja varjostuksiin puuterimaisia tuotteita mutta nämä uudet paletit vaikuttavat minusta aivan ihanilta. Minulla oli nyt mahdollisuus kokeilla vaaleinta palettia kahdessa asiakasmeikissä ja täytyy sanoa että vau!

Nyt minullakin on sellainen :) Ostin vaaleimman paletin Light, lisäksi alesta shimmer-kynsilakan Henric ja luomivärin Dagger.


Make Up Store muuten avaa pian uuden oman liikkeen Helsinkiin!

Nyt lähden sutimaan josko tällä mun uutukaispaletilla saisin poskipäitä esille :)

Korostus & varjostuspaletit n. 30€/kpl

Kynsilakat ja luomivärit nyt alessa 5,50€/kpl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!