24.8.2015

Obsess


Himoitsen tällä hetkellä viileänsävyisiä pastellisia huulimeikkejä! Uusin obsessioni on MUS Obsess.

Jännä miten tämäkin huulipuna kolahti kunnolla vasta tänä kasänä, vaikka olen katsellut sitä jo paljon aikaisemmin. Hohtava lila on silmiinpistävä sävy!

MUSin huulipunatkin on päivitetty uudennäköisiksi merkin "kasvojenkohotuksen" yhteydessä. Neliskulmainen hylsy on mustaa muovia ja krokokuvioilla koristeltu.

Myös itse huulipunapuikkoon on painettu krokotiilinnahkaa muistuttava kuviointi.
Tavallaan tykkään tuosta hylsystä, mutta pidin myös siitä vanhasta. Vanhanmallinen MUSin huulipunapuikko oli sirompi ja huulipunia oli helpompaa sulloa pieniin käsilaukkuihin. (Miks muuten mun kaikki laukut on aina täynnä kaikkea ihmekrääsää...) Toisaalta, uusi, kantikas hylsy on helpompi löytää laukun syövereistä.


Lilassa huulipunassa on hopeanväristä shimmeria.


Muistan kun aluksi katselin huulipunarivistöstä erottuvaa Obsess-puikkoa tyyliin "eww, no jopas on kasari", mutta nyt se on minusta niin suloinen ja ihana! Haha, näin se fiilis muuttuu!

Mun äidillä on varmaan ollut meikipussissaan 80-luvulla jotain vastaavia sävyjä, ihan varmasti on ollut! Erotuksena vain se, että niissä aidoissa kasarimeikeissä oli ihan törkeät määrät helmiäistä. Ainakin muistan sen överihelmiäisellä huurrutetun luomiväriduon jossa oli just tuollainen lila ja viileä vaalea pinkki. OMG, kun olin pieni, se oli minusta kaunein meikkituote ikinä! Salaa levittelin niitä sormella luomille ja varmaan odotin, että vähintäänkin prinsessakruunu ilmestyy samantien päähän :D

Obsess-huulipunan shimmeri saa huulipunan kiiltämään huulilla kosteannäköisenä.

Olen käyttänyt tätä sävyä nyt loppukesästä paljon ruskeasävyisten smoky-silmien kanssa. Musta tää sävy on ihana. Raikas kuin tutut vaaleanpunaiset mutta samalla sellainen vähän oman tiensä kulkija.


Shimmerin takia huulipuna ei levity huulille yhtä liukkaasti kuin voidemaiset laadut. Huulilla tuntuu kevyt karheus levitysvaiheessa jos punan vetää huulille suoraan puikosta.

Huulipunassa ei ole voimakasta tuoksua, hyvä.

Kuvissa yksi kerros huulipunaa suoraan puikosta, ei muita huulimeikkejä.

Mitä mieltä lilasävyisistä huulipunista? Ja mikä oli sun eka "meikkiaarre äidin meikkipussista"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!