8.8.2015

Strobing & High Tech Lighter Orion


Meikkitrendit eivät pysy paikallaan. Kun ihmiset ovat pikkuhiljaa oppineet alkuun niin hankalalta vaikuttaneen contouringin eli naaman muokkauksen varjostuksilla ja korostuksilla, se onkin jo vanha juttu ja nyt kuuluu tehdä strobing. Ahaa, okei...

Mut onhan tuo strobingkin jo vanha juttu, nimi vain on uusi ja fancy. Eli "valoa" kasvoille eli pelkkää korostusta, ei varjostuksia. Valoaheijastavia meikkituotteita poskipäille, nenänselkään, leukaan, mihin nyt sitä valoa tarvitsee. Senhän mä osaan jo?


Mä nyt innostuin uudestaan kunnolla näistä valo & varjoleikeistä Make Up Storen contouring-paletin myötä, olen jo kirjoittanut siitä silmät innosta hehkuen edellisessä postauksessa. Ja nyt hankin vielä ihan kunnon "hehkuttimen", erittäin valoaheijastavan voidemaisen korostusvärin High Tech Lighter. Sekin on MUSin, MUS on nyt täysillä tässä kasvojenmuokkaustrendissä mukana!


High Tech Lightereita on Make Up Storella ollut ennenkin (pyöreissä purkeissa) mutta nämä uudet ovat koostumukseltaan ihan erilaisia. Rasvaisuus on poissa ja koostumus, vaikka onkin voidemainen, on kuitenkin "kuivempi" ja enemmän cream-to-powder. Sävyjä on tällä hetkellä 9, kaikki enemmän tai vähemmän ihonsävyjä lähellä olevia korostusvärisävyjä. Yksi on räyhäkkä pinkki Mars josta olen kirjoittanut jo tässä.

Tuskaisen pähkäilyn päätteeksi - niin paljon ihania sävyjä - valitsin sävyn Orion.Orion on mulle täydellinen nude-korostusväri. Se on todella lähellä mun ihonsävyä eikä ole liian kylmä eikä liian lämmin. Kultaan vivahtavaa sävyä en halunnut enkä myöskään sellaista liian valkoista (liian vaalea korostussävy voi näyttää kasvoilla omituiselta) vaan selaisen ihan päivittäiseenkin käyttöön sopivan sävyn.


Tämä korostusväri toimii sekä viileiäsävyisten että lämpimien meikkien kanssa.
Mutta miksi tämä High Tech Lighter, onhan mulla jo yksi voidemainen korostusväri? Ne ovat keskenään ihan erilaisia! Duo Contouringin korostusväri on läpikuultava valkoinen ja korostaa hyvin hienovaraisesti vaalentamalla ihoa. High Tech Lighter on kimaltavampi ja hohtavampi ja taikoo iholle voimakasta korostusta ja kosteannäköistä, kiiltävää pintaa.


Kasvoilla se antaa juuri sitä mitä halusinkin - kaunista, kosteannäköistä kiiltoa poskipäille!

Levitin aineen ronskisti sormin taputtelemälla valmiin meikin päälle. Poskipäille, ohimoille, hiukan kulmaluulle. En puuteroinut päälle.


Lähikuvissa näkyy että korostusvärin hehku on aika tasaista, seassa ei (onneksi) ole isokokoista glitteriä. Minusta jossakin HTL-sävyssä (Luna?) kimallehiukkaset erottuu selvemmin.


Parhaimmilaan High Tech Lighter on mielestäni tasaisella iholla jossa ei ole näkyviä huokosia tai juonteita. Helmiäinen yleensäkin korostaa aina ihon pinnan epätasaisuuksia.


Valmistajan mukaan tätä voi käyttää korostusvärinä tai silmämeikissä tai meikkivoiteen alla pohjustajana jos haluaa vain hiukan kuultoa. Mulla on sen verran rasvoittuvat luomet että HTL yksin käytettynä liikkuvalla luomella kauaa pysy. Kulmaluulla ja poskipäillä se selvisi päivästä kunnialla.


Todennäköisesti tulen käyttämään tätä sävyä lähinnä perinteisenä korostusvärinä. Tykkään tosi paljon sävystä ja aineen helppokäyttöisyydestä - levitys ja häivyttäminen ongelmitta parissa hetkessä. Ja voidemainen mutta ei rasvainen koostumus tuntuu miellyttävältä. Jos lähiaikoina tulee jotain juhlavampaa menoa, voisin kokeilla korostaa myös solisluita ja olkapäitä. Purkki on ainakin sen verran iso, 3,5g, että mulle tästä riittää hehkua pitkäksi aikaa! Säilyy muuten avaamisen jälkeen 12kk.

Mikä on teidän suosikki voidemainen korostusväri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!