26.8.2015

Syksyä odotellessa murrettua vihreää. MUS kynä Emerald ja vihreä silmämeikki.


Tämän syksyn meikkikokoelmissa näkyy paljon lämpimiä, murrettuja sävyjä ja vihreän vivahteita. Chanelin kokoelmassa (jota meillä ei edelleenkään näy) on khakilla höystetty nelikko ja myös markettisarjojen parhaimmistoon (mun mielipide) kuuluvalla IsaDoralla on syksyn lookissa paletti Eye Shadow Quartet 03 Urban Green (käsittääkseni paletti kuuluu/jää perusvalikoimaan) sekä rajauskynä 13 Dark Green. Jäin miettimään näitä vielä. Vihreä houkuttaa mutta tuleeko loppujen lopuksi käytettyä?Mä en siis ole vielä sortunut uusiin paletteihin mutta mulla on aivan ihana uusi rajauskynä joka toistaiseksi riittää mulle vihreäsävyisten meikkien tehostamiseen. Kynä oli itse asiassa ihan huippu alelöytö, Make Up Storen kesäalessa 5,50€. Ja just täydellinen syksyisempään lookkiin. Metallic-merkinnällä varustettu silmänrajauskynä Emerald.

Kynän väri on murrettu, lievästi kimaltava vihreä.
Koostumus on MUSin geelikyniä - liukuu iholle todella sulavasti ja pehmeästi ja antaa hetken aikaa viivan työstämiseen ja häivyttelyyn. Sen jälkeen kynä asettuu iholle ja pysyy ja pysyy. Tämän takia pidän näistä kynistä! Eivät petä.

Kynän sävy on harmaanvihreä ohuesti levitettynä. Jos kynää levittää iholle kunnolla, sävy syvenee metalliseksi vihreäksi.


Tässäpä eka meikki, minkä tein Emerald-kynää käyttäen:


Rajasin sillä yläluomen varsin reippaasti, alaluomen aika kevyesti. Häivyttelin kynää silmän ulkokulmaan.


Luomivärit ovat kaikki MUSin. Liikkuvalle luomelle taputteltuna Dagger, khakinvihreä hopeanhohtoinen luomiväri. Ulkokulmassa hiukan mattaa lämpimänsävyistä mustaa Charcoal. Häivytyksessa Scales.Silmän sisäkulmassa ja poskipäillä hyvin kevyellä kädellä valkoista korostus- ja varjostuspaletista Light sekä High Tech Lighter Orion. Poskipuna Lily Lolo Tickled Pink.


Huulipunana MUS Loft. Sekin on shimmerinen, kylläpäs nyt kaikkea kerralla! Loft on värin puolesta aikas nude, mutta metallinen shimmer tekee siitä mun näkökulmasta katsottuna mielenkiintoisemman. (Jostain syystä mulla ei oikein luonnistu välit mattanudehuulipunien kanssa, jotenkin lopputulos on lähes poikkeuksetta niin kuolema...)


Viihdyin tässä meikissä hirmuisen hyvin. Ihan huvittaa ajatella, että vielä viime vuonna vihreä silmämeikki oli selkeästi mukavuusalueeni rajoilla!.


Näillä meikkasin. Jos jotain pitää Make Up Storen varjostuspaletissa moittia, niin sitä että musta muovikansi on hiukan tylsä ja siihen jää sormenjäljet, yhyy.


Joo, aika hevisti Make Up Storen puolelle painottuu tämä setti. Kaksi pientä mustaa tuubia kuvan vasemmalla puolella ovat mun salainen ase lähikuvia varten eli paikallisesti käytettävä silottava primer Quick Fix (silmänaluset!) sekä kirkastava Reflex Cover-valovoide sävyssä Light, jonka taputtelen primerin päälle silmien alle. Toistaiseksi tämä on parhaita comboja, mitä olen itselleni löytänyt - ei kuivata, ei korosta juonteita ja valovoide kirkastaa kivasti tummia silmänalusia sekä häivyttää verisuonia näkyvistä.

Itse asiassa just vähän aikaa sitten testasin Diorin uutta Fix It-peittaria silmien alle mutta se ei mulla oikein toiminut :( Korosti juttuja mitä ei pidä korostaa ja oli ehkä hiukan liian kuiva = näkyi iholla. Pysyn toistaiseksi mun MUS-suosikeissa!

Mites sielläpäin, houkuttaako vihreät sävyt? Entä mikä on sinun suosikkipeiteaine silmien alle?

2 kommenttia:

  1. Ainahan vihreät sävyt houkuttaa. Nyt voisikin jo kalenteria katsoessa siirtyä metsäisempiin tunnelmiin. Todella kaunis meikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tiiätkö, sinuahan mun pitää kiittää siitä että uskallan nykyään itsekin meikata vihreillä! Sä saat siniset ja vihreät niin ihanasti sellaisiin näppäriin, arkielämään oikein mainiosti sopiviin kokonaisuuksiin. Niitä katsellessa pikkuhiljaa vähenee pelko käyttää kirkkaampia sävyjä :)

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!