21.9.2015

Kultaa ja harmaata + uusi rajausvärini MUS Cake Eyeliner Black


Tänään vain sellainen nopea postaus, esittelen silmämeikkiäni ja parilla sanalla kerron mun uudesta rajausväristä.


Silmämeikki on parin päivän takainen ihan normaali työpäivämeikki eikä siinä ole oikeastaan mitään ihmeellista tai erikoista. Taas käytössä mun tämän hetken suosikkiluomivärini Microshadow Charcoal Grey jonka yhdistin kultaan liikkuvalla luomella.

Yhdistelmä harmaa + kulta toimii tässä tapauksessa siksi että harmaa on vain näennäisesti kylmä sävy, oikeasti siinä on kevyt kultahohde.


Ja minulla on uusi rajausväri käytössä. Sellainen "kuivaväri" eli puuterimaista luomiväriä muistuttava nappi jota käytetään kostealla siveltimellä. Musta MUSin Cake Eyeliner Black.

Mitäs siitä voi sanoa. Ostin alesta, maksoin 8€ (norm. 21€), on musta, matta, pysyy hyvin, toimii. Tässä meikissä laimensin sitä ihan tavallisella vedellä. Levitin litteällä lapiomaisella luomivärisiveltimellä, siksi rajaus on niin "reipas" ja leveähkö. (Kaikki ohuet eyeliner-siveltimeni sattuivat olemaan likaisia, grr!) Häivytin rajausta vielä yläreunastaan pehmeäksi.

Mietin että Inglotin Duraline-nesteen kanssa laimennettuna rajauksista tulisi vielä paremmin kosteutta kestäviä, täytyy kokeilla.


MUS Marble Microshadow yläluomen varjostuksena, silmän ulkokulmassa ja alaluomella.
Yläluomella se sekoittuu osittain ruskeaan - tykkään nyt varjostaa nenän sivuja Chanelin Les Beiges-puuterilla N°50 joka on matta, viileähkö ruskea sävy. Levitän sitä ihan hiukan nenän sivuille ja häivyttelen ihan kulmakarvojen alkupään alle joten sitä tulee kevyesti myös yläluomelle silmän sisäkulman yläpuolelle. Tämä toimii mulla koska mun luomella on taipumus muodostaa juuri siihen kohtaan ihopussi jota varjostaisin joka tapauksessa tummahkolla mattasävyllä.

Silmän sisärajauksena vielä musta kajal.


Tänään menen pitämään asiakasiltaa jossa on teemana mun suosikkiaihe - rajaukset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!