10.9.2015

Make Up Storen vieraana Tukholmassa. Muotinäytös ja uudet meikkilookit.


Kuten edellisessä postauksessa kerroin, pyörähdin lyhyellä kahden päivän pyrähdyksellä Tukholmassa missä Make Up Store esitteli uudet syksyn ja talven meikkilookit ja lookkeja varten luodut huikeat asut. MUS pitää vastaavia tilaisuuksia neljä kertaa vuodessa - joka kuukaudelle on myynnissä oma erityinen meikkilook ja siihen kuuluvat limited edition-tuotteet. Jokaista lookkia esittelee näytöksessä joukko malleja ja jokaisella on päällä varta vasten suunniteltu ja tehty uniikki asu, nekin kuin taideteoksia.

Lentomme lähti Kuopiosta varhain aamulla. Perillä olikin mukavasti aikaa kierrellä Tukholman keskustan kauppoja. Tein pari tosi hyvää löytöä, mm. hankin nyt juuri sellaiset kengät, millaisista haaveilin! Jee! Esittelen ostoksiani joskus myöhemmin, nyt keskitytään olennaiseen eli itse näytökseen :)

Sanon heti alkuun että tämä Make Up Storen järjestämä muoti- ja meikkinäytös oli minusta aivan upea!

Odottelimme alkua yli puoli tuntia. MUS piti saman päivän aikana neljä naytösesitystä: lehdistölle, henkilökunnalleen, bloggareille ja julkkiksille, ja tämä meidän oli päivän viimeinen, aikataulut venyvät sellaisissa jutuissa aina. Sitten kun vihdoin päästivät sisälle, niin olihan hienot puitteet.


Mustaa, muustaa, pimeää, salaperäistä, huikeita kattokruunuja ja dramaattisia raskaita mustia verhoja. Herkkupöytiä, juomia led-valoilla valaistuissa laseissa, samppanjaa, viiniä, virvokkeita. Kaikki hienosti konseptin mukaan.ARCTIC
Pimeässä himmeästi hohtavia led-valaistuja lasikaappeja joissa esillä ajankohtaisten kokoelmien tuotteita.

SHADE

SHADE (myynnissä alkaen syyskuu 2015)

Sitten pääsimme toiseen saliin, harmaille samettipenkeille istumaan, goodiebagejä käpälissä puristaen. Lisää samppanjaa!


Ja homma käyntiin!

Juontaja (jonka nimeä en valitettavasti muista) esitteli vuorotellen skreenillä näkyvät meikkilookit ja kertoi lookin ideasta sekä esitteli kunkin lookin avaintuotteet. Tässä näytöksessä esiteltiin siis marraskuun, joulukuun ja tammikuun lookkeja: Multi, Arctic ja Magic.


Myös lookin tehnyttä meikkitaiteilijaa haastateltiin ja kyseltiin inspiraation lähteistä. Tämä kaikki ruotsiksi joten multa meni osa ohi.

Multi oli futuristinen ja inspiraationa moderni teknologia, paljon kiiltoa, vahvaa sinistä ja punaista.

Arctic taas "etninen", luontoa, tähtitaivas, lumiset maisemat ja talven marjat.


Magic sopii varmasti mahtavasti kaikkien aikojen vuodenvaihtumisbileisiin: kimallusta, glitteriä, taianomaista hohdetta ja meikit kuin koruja.MULTI
Sitten alkoi itse muotinäytös. Jokaisen lookin malleilla oli omat koreografiat, musat ja tunnelmavideot. Ja tietysti vaatteet! Saman lookin malleilla oli samantyyliset asut mutta silti jokaisella erilainen.

Kokonaisuus oli kyllä varsin näyttävä!

ARCTIC
Arctic-lookin esittelyn aikana tuuli ja katosta satoi "lunta"... Tunnelma oli jotenkin aivan lumoava. (Ehkä myös siksi että istuin kauempana enkä saanut lunta hiuksiini :D )

MAGIC

MAGIC
Ihan lopuksi kunkin lookin mallit poseerasivat vuorotellen ryhminä, että meikeistä ja vaatteista saisi paremmin kuvia.

MULTI
Näistä kuvista näkyy selvemmin kunkin lookin tyyli.
Multi on futuristinen, muovia, metallia, kiiltoa ja sileyttä. Myös vähän kuin akvaariotunnelmaa.

ARCTIC
Arcticin asut olivat minusta upeita, hapsuja ja ryijymäisiä pintoja, leijuvaa valkoista, käsityön tuntua ja upeita helmikirjailuja.

MAGIC
Magic-lookin kokonaisuudesta mulle tuli mieleen hämyisten ravintoloiden mustalaiskuorot tai erittäin glamour-henkiset upeat viettelevät noidat! Tukkaa, kiharapilviä, mustia pitkiä hameita, glitteriä, kultaa.

MAGIC
Näytöksen jälkeen Make Up Storen perustaja (ja luova luonnonvoima tämän kaiken upeuden takana) Mika Liias hymyili väsyneena salin varjossa. Kiitin lumoavasta kokemuksesta.


Ja mitäkö oli goodiebagissä? Pari tuotetta jokaisesta lookista :) Tuli kyllä iloinen mieli kun availin pakkauksia, sävytkin sattuivat mulle ihan täydellisen sopivat (ainakin pintavilkaisun perusteella).


Meikkejä näillä herkuilla ja enemmän mun Tukholman seikkailuista lähiaikoina!

2 kommenttia:

 1. Aika mahtava juttu päästä mukaan tälläiseen tapahtumaan. Utelen heti, että minkä ryhmän esitykseen sinä oikein osallistuit ;).

  Näin sivusta katsoen lookeista Multi vaikuttaa tosi lupavaalta ;) joskin vilauttamasi marmoriluomiväri näyttää myös herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän heilun silloin tällöin Kuopion Matkuksen Make Up Storen tiskin takana joten tuohon henksunäytökseen pääsin mukaan :D Ihan vallan ulkomaille asti, mikä oli kyllä tosi kivaa!

   Multi oli upea. Sellainen tavallaan hurjan moderni, mutta samalla tuli mieleen 20-luvun vahva look. Arctic oli älyttömän nätti livenä, sellainen meikittömän näköinen mutta upea iho, punaposket ja luonnolliset sävyt. Ja Magic-lookin jälkeen teki mieli kaivaa omatkin glitteripurnukat esiin, aion repäistä viimeistään pikkujouluissa! :D

   Mä naputtelen kohta juttua tuosta marmoriluomarista, sen nimi on muuten Charcoal Grey, mikä oli musta alkuun kummallista, kun sitä väri-iloittelua napissa katselin.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!