20.9.2015

Make Up Storen vieraana Tukholmassa - mitä uutta tulee lähiaikoina? Paletteja, swatcheja, lip plumpereita ja muuta mukavaa!


Kerroin jo tässä postauksessa että olin seuraamassa MUSin tulevia meikkilookkeja esittelevää näytöstä MUSin pääkallopaikalla Tukholmassa. Seuraavana päivänä meille esiteltiin yksityiskohtaisemmin syksyn tulevia uutuuksia ja ajattelin että se ehkä kiinnostaa myös blogin lukijoita. Kuvituksena mm. Make Up Storen päämajan kauniit sisätilat.

Make Up Store täyttää ensi vuonna 20 vuotta ja osittain siihen liittyen on uudistanut tämän vuoden aikana tuotevalikoimaa, uudistanut tuotteita ja pakkauksia. Itselleni selvin muutos oli luomiväripakkauksen muuttuminen tutusta pyöreästä neliskulmaiseksi (kun ne luomivärit ovat eniten sydäntäni lähellä). Myös kaikki muut meikkipakkaukset muuttuvat kulmikkaiksi.

Heinäkuun 2015 Scale-look ja uudenlaiset pakkaukset
Uusissa luomiväripakkauksissa on myös se etu että itse värinappi lähtee irti.


MUS tuo vielä tämän vuoden puolella tarjolle mahdollisuuden asiakkaan koota oma neljän täyskokoisen luomivärin paletti! Neljän napin palettiaihion saa kun ostaa neljä MUSin luomiväriä.


Paletin voi täyttää mielensä mukaan ja tarvittaessa siitä voi ottaa nappeja pois ja vaihtaa tilalle toiset. Periaatteessa palettiin voi koota luomivärien lisäksi kulmakarvapuutereita, peiteaineita tai voidemaisia High Tech Lighter-korostusvärejä koska näitten kaikkien pakkaukset ovat samanlaisia ja samankokoisia.

Tai voi tehdä omat sekapaletit, itse ajattelin että kätevä ois sellainen missä on peiteainetrio Easy Cover All Mix, kulmakarvapuuteritrio Tro Brow (sävyjä voi käyttää myös mattaluomiväreinä ja tummimmalla tehdä rajaukset!), joku kiva korostusväri (mun suosikki High Tech Lighter Orion?) ja joku yleispätevä luomiväri.

Ja jos luomiväriksi valitsee Marble Microshadow-marmoriluomivärin, saa yhdessä napissa useamman sävyn (vaikka mun ihana Marble Microshadow Charcoal Grey!). Sellaisella setillä pärjäisin jo aika mukavasti pidemmänkin reissun ajan!

Itse siis odottelen malttamattomana että milloin nämä palettiaihiot saapuu Suomeen. Kyllä mulla täytettä niihin löytyy! :)

Paletit: 3, 2, 1.

Lisäksi MUS tuo (vihdoin ja viimein!) myyntiin ihan valmiit kolmen sävyn paletit! Aikaisemminhan on ollut vain niitä yksittäisiä nappeja. Kyseessä on eräänlainen "greatest hits"-systeemi: kolme kolmen suosikisävyn palettia, Amazing, Awesome ja Fab. Paletteja en päässyt hiplaamaan (olivat lasikaapissa näytillä) mutta niitten sävyt ovat saatavilla jo tällä hetkellä irrallaan normaalikokoisina nappeina. Paletit tulee syksyn aikana.

Tykkään tästäkin ideasta. Paletit ovat kaikki monikäyttöisiä ja aika tasapainoisia sävyiltään. Kaikissa on vaalea korostussävy, keskitumma sävy ja tumma sävy jota voi käyttää myös rajauksiin. Uskoisin että kirjoitin sävy-yhdistelmät oikein :)


Paletti 1 - Satin, Dry Lake, Savannah. Vaalein, hillityin ja rauhallisin paletti. Satiinivalkoinen, hohtava vaalea beige-taupe, tumma syvä punertava ruskea. Sellainen arkielämän työhevonen tämä paletti.


Paletti 2 - Meteor, Velvet, Pollution. Tässä on tummempia ja syvempiä sävyjä. Hohtava vaalea, taupe ja matta lähes musta.


Paletti 3 - Cava, Spirit, Nightfall. Joukon kimaltavin. Syviä, hohtavia, näyttäviä sävyjä. Tällä saa jo bilemeikkiinkin potkua. Erityisesti täyteläinen hohtava syvänruskea Spirit on upea iholla!


Microshadow Spirit
Nämä triot 1,2,3 jää käsittääkseni perusvalikoimaan mutta lisäksi tulee upea Limited Edition-paletti:

LE Shades of grey

Paletti on nimeltään Shades of grey eli kaksitoista sävyä harmaata ihan vaaleasta syvään ja tummaan. Tämä tulee lokakuussa ja on myynnissa rajoitetun ajan. Tätä ei saanut kokeilla enkä tiedä, mitä sävyjä siihen tarkalleen ottaen kuuluu.

MUSin päämaja. Mika Liias suunnitteli nämä korkeat samettisohvat erityisesti muslimimaiden hulppeita MUS-myymälöitä ajatellen. Korkea selkänoja antaa asiakkaalle yksityisyyttä.


MUSin päämajan hienot tilat
Lisäksi uutta tulee peiteainerintamalla:
lokakuussa tulee kynämuotoon pakattuja peiteaineita ja neutraloijia Cover All Mix Pen joita voi ostaa yksittäin.
Viimeistään joulukuussa kaupoissa on 10 sävyä peiteainetta Smooth Cover All - yksittäisiä nappeja voidemaista, hyvin levittyvää ja häivyttyvää peittaria kaikkiin mahdollisiin peittoa tarvitseviin iho-ongelmiin. Sopivat myös kuivalle ja aikuiselle iholle.
Lisäksi joulukuussa tulee vielä superpeittävä ja pigmenttinen peitevoidesarja Cover All (ilman sitä smooth-lisäystä) joka jakautuu punaisuutta netraloiviin ja sinisyyttä neutraloiviin sävyihin. Yhteensä kahdeksan sävyä näitä.

Tämäntyyppisiä uusia myymäläkalusteita tulee mm. Helsingin uuteen myymälään Esplanadille

Uudet tuulet puhaltavat myös huulimeikkien osastolla.
Tulossa mm. huulia pullistavia huulikiiltoja. Itse en ole vielä toistaiseksi sortunut vastaavanlaisiin Lip Plumper-tuotteisiin mutta kiinnostaa kokeilla :)

Lip Gloss Deluxe on uudenlainen huulikiilto joka yhdistää intensiivisen, peittävän ja kestävän värin ja näyttävän kiillon. Swatch kädellä pysyi vaikka pesin kädet useamman kerran! Kolme sävyä, kaupoissa joulu- tammikuussa.

Lisäksi tulee mattaisen tuloksen antavia "huulimaaleja". Eli huulikiillon näköiseen pakkaukseen pakattuja voidemaisia huulipunia jotka levitetään huulille applikaattorilla ja kuivuvat mattaisiksi. Mä tykkään tämäntyyppisistä huulimeikkijutuista joten odottelen kovasti, milloin nämä saapuu Suomeen.


Uudenlaisia led-valoilla höystettyjä huulikiiltopakkauksia tulee talven meikkikokoelmaan Magic. Näissä led-lamput vilkkuu erivärisinä :D ihan kuin minikokoinen leluambulanssi ois kädessä (mutta ilman sitä hälytysääntä). OMG, älyttömän söpöä ihanaa turhuutta! :D (Kuvista myös huomaa että ruotsinkielisten tuote-esittelyjen lomassa oli aikaa piirrellä lehtiön sivuille muistiinpanojen sekaan :D )


Esiteltiin myös uusia meikkisiveltimiä. MUS päivitti kaikki siveltimensä ja tuo nyt markkinoille pari uudenlaista, mm. tämän pienen ovaalinmuotoisen, litteän siveltimen. Tulossa myös isompi samanlainen. Itse voisin kokeilla näitä voidemaisten varjostusvärien levittämiseen ja häivyttämiseen. Joulukuussa.

Ihastusta yleisössä herätti myös uusi irtoripsimalli, piakkoin liikkeisiin saapuva Extreme eli supertuuheat, supernäyttävät irtoripset. Niitä voisin testata pikkujouluissa :)

Mä odottelen nyt niitä kaikkia paletteja! Ja peittareita. Ja niitä mattahuulipunia.

Mitä mieltä uutuuksista? Ja kiinnostaako teitä yleensäkin tämäntyyppiset postaukset?

2 kommenttia:

 1. Mulle Make Up Store on lähes tuntematon merkki,oon tainnu peräti yhtä meikkivoidetta katsastaa :o Sillä onki kiva lukee näistä jos joskus oikeesti sais hankkineen jotain tältä. Vaikka niitä glittereitä.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä MUSin vahvin puoli on juurikin glitterit ja luomivärit! Kannattaa katsastaa :)
   Suurin osa noista postauksen uutuuksista on jo saapunut Suomeen. Mm. peiteainekynät vaikutti käteviltä.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!