25.9.2015

Mun pieni silmänrajauskikka + Volga vihreällä höystettynä


Vähän aikaa sitten olin kahvilla ja seuralaisellani oli päällä niin kaunis väriyhdistelmä että oli pakko ottaa kuva muistoksi!

Asu oli hänelle ihan täydellinen! (Täytyy ehkä lisätä että seuralaisellani on kauniit ruskeat silmät ja lämpimänsävyinen hunajanvaalea tukka.)


Niin syksyiset ja kauniit värit! Ja voisi toimia myös meikissä! Halusin testata.


Tällainen siitä mun versiosta tuli.
Ruskeaa, vihreää, mustaa, kultaa ja lilaa (huulipuna).

Paljastanpa tässä samalla mun pienen silmänrajaustempun.

Ennen varsinaista silmämeikkiä piirrän pienen hennon merkin itselleni - pienen viivan tavallaan alaluomen jatkoksi. Se toimii silmämeikin ulkoreunan rajana. Sen yli ei saa mennä, muuten silmämeikki valuu liian alaspäin sellaiseksi roikkuvaksi ja masentuneeksi.

Tässä meikissä ulkokulmaan tuli MUSin luomiväriä Volga. Levitin sitä luomen ulkokulmaan ja rajaviivalle mutta kuten kuvasta näkyy, mun raskas luomi muodostaa ulkokulmaan sellaisen pussukan (X). Sitä ei passaa jättää vaaleaksi!

Minusta näyttää paljon paremmalta, kun se koko ulkokulma on tummennettu. Varjostuksen voi tehdä terävähköksi kuten kuvassa tai häivyttää utuiseksi mutta pääasia että ihopussukka on varjostettu myös!

Nyt alkaa se silmämeikin muoto pikkuhiljaa muotoutua ja värejä tullut lisää. Silmämeikki pysyy kuitenkin loppuun asti sen pienen viivan rajaaman alueen sisäpuolella ulkokulmasta.


Lisäsin mustan rajausviivan yläluomelle ja vihreän kynärajauksen alaluomelle.

Varjostussävynä ja ulkokulmassa MUS Volga. Volgan häivytin lisää Chanelin "aurinkopuuterilla" Les Beiges N°50. Liikkuvalla luomella tummanvihreää Shiseidon luomiväritriosta. Liikkuvan luomen keskustan jätin paljaaksi tummanvihreästä ja levitin siihen vaaleaa salaatinvihreää Diorin paletista Mystic Jade. Lisäksi taputtelin siihen päälle vielä Lily Lolon vaalean kullan sävyistä mineraalikorostusväriä Stardust.


Huulipunaksi tähän meikkiin valikoitui viileä lila MUS Obsess.


4 kommenttia:

 1. Hyvä vinkki tuo apuviiva, omin sen itsellekin käyttöön :)

  Muuten vinkki, ainakin mun koneella osa kuvistasi näkyy niin leveänä, että ne levittyvät tuonne linkkilistan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä on hyötyä :) Sen apuviivan voi piirtää vaikka peiteaineella tai vaikka valokynällä, millä tahansa, että se näkyy ja on tarvittaessa helppo häivyttää.

   Pitääpä pienentää kuvien kokoa! :)

   Poista
  2. On hyötyä, olen itse tuskaillut, miten saisin "kohdistettua" luomivärille oikean paikan :)

   Vielä vinkkinä, toinen vaihtoehto on että levennät blogipohjaa :) Silloin mahtuu leveämmätkin kuvat :D

   Poista
  3. Kiitos vinkistä :) Kokeilen köhelöidä muutoksia blogipohjaan!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!