12.9.2015

MUS Marble Microshadow Charcoal Grey. Lumoavan kaunis luomiväri.


Nyt tulee kuvien tulva! Pahoittelen, mikäli niitä on mielestäsi liikaa, en voi itselleni mitään :) Nimittäin tämä marmoroitu luomiväri on mielestäni ihana, upea ja erittäin valokuvauksellinen tapaus!

Make Up Storella on ollut tämäntyylisiä marmoroituja luomivärejä edellisessä, pyöreässä pakkauksessa ja nyt niitä on tullut uudistetussa neliskanttisessa rasiassa. Tästä huolimatta tämä on mun ihan eka Marble Microshadow. Ja miten hölmö oon ollut kun en tajunnut näitten upeutta aikaisemmin!

Mutta mennäänpä järjestyksessä. Marble Microshadow sävyssä Charcoal Grey tupsahti luokseni osana MUSin lookkinäytöksen goodiebagiä. Itse asiassa samassa pussukassa oli vaikka mitä houkuttelevia aarteita, mutta tästä luomiväristä halusin kirjoittaa ensimmäisenä. Se on vain niin suloinen ja kaunis!


Avasin mustan pahvirasian ja ooooh!


Niin suloinen sekoitus mattaa violettiä, vaaleaa minttua ja kullanhohtoista lämmintä vaaleanpunaista!
Mutta miksi tämän nimi on Charcoal Grey? Eihän tässä ole tippaakaan harmaata?


Varmaankin tämän takia:Kun sävyjä sekoittaa, lopputulos on mitä kaunein hohtava, utuinen harmaa sävy. Tässä harmaassa on hitunen lilaa ja vaaleanpunaista ja kullanhohdetta, samalla se on kuitenkin viileä(hkö). Vähän sellaista öljyläiskä-efektiä tässä. Hyvin, hyvin mielenkiintoinen sävy!


Ylimpänä siis kaikkien sävyjen sekoitus, sen alla erikseen matta violetti (näyttää luonnossa enemmän violetiltä, vähemmän harmaalta), pastellinen minttu ja kullanhohtoinen vaaleanpunainen.


Pienehköä sivellintä käyttäen marmoroidusta pinnasta saa irti kaikki kolme sävyä erikseen, tosin helpoin tapa käyttää tätä on levittää pulleammalla siveltimellä - kaikki sävyt sekoittuvat silloin ihan itsestään. Se on luomivärinappi joka on samalla kuin minipaletti!


Olen nyt parina päivänä peräkkäin tehnyt silmämeikin lähes pelkästään tällä luomivärinapilla. Oh, mikä helppous! Rajausväri on MUFEn ja musta vedenkestävä ripsari IsaDoran, luomivärit tääs tästä marmoroidusta napista. Ja olen saanut yllättävän paljon kehuja nimenomaan tästä simämeikistä! Yhtäkkiä kaikki kyselee, mitä sävyjä oikein olen käyttänyt. Ja sitten ihmettelevät, että miten muka vain yksi luomiväri ollut käytössä :D


Luomivaossa kaikkia sävyjä sekaisin eli sitä hohtavaa harmaata. Ulkokulmaan poimin mattaista violettiä ja liikkuvalla luomella sitä kauniisti hohtelevaa kullalla taitettua vaaleanpunaista.


Ehkä ei mitään hiukeata väri-iloittelua, mutta nautin tosi paljon tämäntyyppisistä hienovaraisista sävyvivahteista.
Luomivärillä on loistava pysyvyys. Ilman erillistä pohjustajaa silmämeikki pysyi siistinä koko työpäivän.


Illalla vielä taputtelin saman meikin päälle luomen keskelle lisää samaa kullanhohtoista vaaleanpunaista. Minusta sen sävy on niin nätti! En fiksannut meikkiä millään muulla tavalla.Nyt tekis mieli kokeilla niitä kaikkia muita Marble Microshadow-luomivärejä. Ehkä joku sinisävyinen vaihteeksi? Onko teillä näitä marmoroituja? Mitä tykkäätte? Tuleeko käytettyä? Kaikkia sävyjä sekaisin vai poimitte eri värit erikseen?

Marble Microshadow Charcoal Grey on jo myynnissä, hinta n. 18€.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen silmämeikki <3
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tässä luomivärissä sävyt sekoittuvat luomellakin kuin itsestään, helpottaa häivyttämistä tosi paljon! Ihmettelen vaan, miks en oo aikaisemmin tajunnut kokeilla näitä marmoreita :)

   Poista
 2. Mulla on kaksi Make Up Storen marmoriluomiväriä. Purppura-kultainen Rosso Asiago ja vihreä Giallo Damasco. Molemmista valitsin sellaisen napin, jossa on selkeät värialueet, joita voi hyvin siis käyttää trio-luomiväreinä. Tämä sävy näyttää hiukan liian viileältä ja tuhkaiselta minun väreihin, mutta tokihan se pitää katsastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tämä on ehkä liian viileä sun makuun. Mutta toisaalta, sullahan on nyt se viileä Idunin paletti ja kauniita meikkejä oot sillä loihtinut! :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!