14.9.2015

MUS Shade. Kuolemaa ja kimallepuuteria. Synkänkaunis meikkikokoelma


Tästä postauksesta on tulossa pitkä... yrittäkää kestää!

Shade-kokoelma oli näyttävästi esillä Tukholmassa Make Up Storen päämajassa - himmeästi valaistut lasikaapit, hopeiset pääkallot - dramaattista ja dekadenttiä.

Kokoelma on jo Suomessa! Erotuksena MUSin kuukausittain vaihtuvista meikkilook-kokoelmista Shade on myynnissä useamman kuukauden ajan (tai niin kauan kuin näitä LE-tuotteita riittää).


Ulkonäköön on todellakin panostettu! Jokaisella tuotteella on oma hopeinen keinonahkakotelo suojanaan.


Hopeanväriset kannet keräävät toki herkästi sormenjälkiä mutta silti täytyy myöntää että pääkalloreunuksin koristellut pakkaukset ovat näyttäviä.


Shade kävi mulla Make Up Storelta lainassa blogiesittelyä varten. Itse en pääkalloista välitä mutta tiedän että moniin vetoaa tällainen makaaberi synkkä ja dramaattinen look. Kauneutta ja kuolemaa!


Myös kokoelmaan kuuluvia siveltimiä koristaa pääkallot. Ne ovat yllättävän painavia, siveltimet tuntuvat kädessä ihan erilaisilta vastaaviin "tavallisiin" verrattuina. Itse asiassa raskaampi tuntu saa ne vaikuttamaan arvokkaammilta, erityisiltä. (Ja jos ärsyttävä poikaystävä käy hermoille kitisemällä viiden minuutin välein "joko oot valmis?", kevyt kopautus pääkallosiveltimellä kupoliin saattaa taikoa vähän järkeä päähän... Just kidding! En todellakaan kannata väkivaltaa!)

Siveltimet ovat laadukkaan tuntuisia, mustavalkoista keinokuitua ja mustat varret. Samanlaisia uudenmallisia siveltimiä on nyt MUSin perusvalikoimassa, kevyempinä, ilman pääkalloja.


Mitä mieltä pääkallokoristeluista?

Pääkalloja rakastavalle hyvä uutinen on että nämä pakkaukset ovat uudelleentäytettäviä! Eli  itse värinapin voi ottaa hopeisista raameistaan pois ja asettaa tilalle minkä tahansa muun samankokoisen Make Up Storen värinapin. Mm. uudenmalliset poskipunat, luomivärit, kulmakarvapaletit, peiteainepaletit ja voidemaiset High Tech-korostusvärit ovat samankokoisia ja niille kaikille käy sama pakkaus.

Shade-kokoelma on nimensä mukaisesti valojen ja varjojen leikkiä, ei mitään värien runsautta. Kokoelma on tyylikkään minimalistinen, vain neljä uutta meikkituotetta ja yksi perusvalikoimaan jo kuuluva (peiteainepaletti). Tasainen iho, näyttävät korostukset, tummat dramaattiset silmät ja vaaleat kiiltävät nudehuulet. Toimiva setti!Hyvin tumma, matta Microshadow Shade on täydellinen smoky-meikkiin ja luo silmien ympärille syvää varjoa.

MUS Microshadow SHADE
Tykkäsin tästä luomiväristä kovasti, se on laadukas, erittäin pigmenttinen eikä juuri karise. Sävy ei ole ihan harmaa eikä ihan ruskeakaan, syvä, tumma ja täyteläinen mutta sen pystyy häivyttämään utuiseksi. (Meikit swatchattu puhtaalle, kuivalle iholle.)


Kaksi erisävyistä korostuspuuteria, roosabeigeen taittuva Cashmere ja hyvin vaalea, hiukan kellertävään taittuva Cotton.

MUS SHADE Cashmere

Nämä ovat makuuni liian hileisiä mutta täytyy sanoa että kasvoilla lopputulos ei kuitenkaan ollut niin discopallo, mitä pelkäsin. Koostumus näissä on höttöistä, puuterit pölisevät herkästi ja pinnan karmeankaunis sarvipäinen pääkallokuvio tuhoutuu nopeasti. Suosittelen levitykseen hyvin pehmeää sivellintä ja kevyttä otetta - kovemmat, jäykemmät harjakset irrottavat liikaa puuteria.

MUS SHADE Cotton
Cotton vaikuttaa minusta hileisemmältä, toisaalta voi olla, että bling-bling vain näkyy tässä sävyssä selvemmin koska puuteri on niin vaalea. Cashmere sulautuu ihonsävyyn paremmin. Molemmat ovat mielestäni selkeästi korostuspuutereita, koko kasvoille levitettynä niin voimakas kimalle on too much.


Kokoelmaan kuuluu myös Shade-huulipuna. Se on sävyltään läpikuultava lämmin nude.


Hyvin läpikuultava. Näin lämmin sävy ei sovi mulle joten huulipuna ei ole mun henkilökohtainen suosikki. Koostumus on miellyttävä, kosteuttava ja kevyen tuntuinen huulilla. Pigmenttiä on heikohkosti. Ei sisällä glitteriä tai muutakaan kimallusta.

MUS SHADE Lipstick
Lisäksi yksi MUSin perusvalikoimaan kuuluva tuote on saanut Shade-pakkauksen. Eli peiteainepaletti Easy Cover All on rajoitetun ajan saatavilla pääkallokoristeisessa "hopeisessa" rasiassa tavallisen mustan muovin sijaan. Sävyt ovat samoja kuin tavallisestikin. Trio-palettiin kuuluu punaisen neutraloija, sinisen neutraloija ja vaalea beige peiteaine.


Beigeä on tarkoitus sekoittaa vihertävään (punaisen neutraloijaan) ja lohenpunaiseen (sinisen neutraloijaan) jotta sävyjä saisi muokattua mahdollisimman hyvin omaan ihoon istuviksi. Kätevä paletti, tykkään!


Shade-kokoelmaa varten on tehty myös meikkipusseja! Mustaa keinonahkaa johon on painettu sama Shade-tunnuskuva, se makaaberi sarvipäinen pääkallo mikä on mm. korostuspuuterin pinnassa.Isommassa pussissa on paikka muutamalle siveltimelle ja iso tasku sekä pieni vetoketjullinen tasku. Kätevää!

Tein kokoelman tuotteilla nopean sutaisumeikin. En käyttänyt Shade-huulipunaa koska se on mulle ihan vääränsävyinen. Näin lämpöisen nudepunan parina on hyvä olla päivettynyt iho!

Pohjustin koko luomen Cotton-kimallepuuterilla. Luomivärinä Shade, samalla sävyllä myös rajasin yläluomen (kostealla siveltimellä).
Keskellä liikkuvaa luomea Cotton.


Poskipäillä taas Cotton. Sen hileisyys näkyy selvästi lähikuvissa mutta livenä tilanne oli suht. ok. Päivämeikissä saattaa olla vähän liikaa bling-blingiä, mutta bileisiin ihan sopivasti? Nämä on niin makuaisoita...


Mun yhteenveto tästä kokoelmasta on - todella kaunis ja toimiva kokonaisuus mutta valitettavasti ei yhtään mun tyylinen. Mutta ihana kokoelma sellaiselle joka rakastaa dramaattista mustaa ja metallinkimaltavaa pakkaustyylia, käyttää hopeisia pääkalloja sisustuselementteinä ja innostuu kuoleman kauneudesta ja romantiikasta!

Itse arvostan uuden pakkausmallin vaihdettavia värinappeja ja sitä että Shade-look on niin viimeisen asti mietitty ja yksityiskohtaisesti työstetty. Myös se tumma Shade-luomiväri on minusta ehdottomasti tummien mattasävyjen ykkösluokkaa!

Mitä mieltä kokoelmasta? Ja pääkalloteemasta? Viehättääkö kimaltavat korostuspuuterit ja tummat smoky-meikit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!