18.9.2015

Sininen Volga


Sadesää innostaa tavallista tummempiin ja hiukan surumielisiin sävyvalintoihin. Ainakin itse oon viime päivinä tehnyt paljon sellaisia tummempia meikkejä joissa on sinistä tai violettiä - yhdistettynä syksyisiin ruskeisiin.


Tässä meikissä kokeilin MUSin kahta luomiväriä ensimmäistä kertaa. Molemmat ovat "vanhaa", pyöreää mallia ja olivat nyt kesän aikana alessa.

Volga on jännä sävy. Punertava ruskea johon ilmestyy sinivihreä hohde jos luomiväriä kerrostaa.


Volga on jo ilmestynyt uudistettuna nappina eli sävy säilyy MUSin valikoimissa. En tosin ole verrannut vanhaa ja uutta keskenään, onko niissä muuta eroa kuin pakkaus.

Blue Venato on marmoroitu luomiväri MUS Marble Eyeshadow jonka sävyt sekoittuessaan luovat kauniin, harmaaseen vivahtavan sinisen sävyn. En tiedä, onko tätä tulossa uudistettuna versiona.

Swatch-kuvassa Blue Venato vasemmalla, Volga ohuesti levitettynä ja Volga tuhdimmin kerrostettuna.Itse meikki on yksinkertainen. Blue Venato liikkuvalla luomella, Volga ulkokulmassa ja varjostuksena sekä alaluomen kevyenä rajauksena ripsien tyvessä. Silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla joku perusvaalea sävy, todennäköisesti MUSin uutuussävy Arctic (jota ei ole vielä kaupoissa, se tuli mulle osana MUSin goodiebagin sisältöä).


Rajasin yläluomen MUFEn sinisenmustalla rajausvärillä ja alaluomen sisärajauksen tein MUSin kynällä Blue Pigment.

En ole suuri sinisten sävyjen fani mutta tykkäsin tästä meikistä. Se jotenkin osui hyvin mun fiilikseen! Tosin sininen Blue Venato oli vähän pettymys, odotin vahvempaa ja syvempää sävyä ja se olikin sellainen rauhallinen lähes harmaa. Pitäis kokeilla vastaavaa meikkiä mutta kunnon ärsyn syvänsinisen luomivärin kanssa!Huulimeikkinä tässä oli MUSin uusi huulikiilto Wildflower. Ihmeiden aika ei ole ohi, mä löysin itseäni miellyttävän nudesävyn! Hurraa :) Kiilto on niin uusi ettei sitä ole vielä myynnissä, saapuu varmaan viimeistään marraskuussa Suomeen. Todella kummallista käyttää pitkästä aikaa huulikiiltoa! Ja vieläpä sellaista nudesävyä! Mutta tykkään. Oho.

Onko teille syksy tuonut muutoksia suosikkimeikkien suhteen?
2 kommenttia:

 1. Mulla on Volga ja olen yhdistänyt sitä usein kultaiseen tai vihreään. Sinisen kanssa sitä en ole kokeillut. Blue Venato on ilmeisesti jotenkin ihmeellisesti onnistunut lentämään tutkani alapuolella. Yhdistelmä on todella kaunis ja klassisella tavalla sellainen, jonka tyyliltään yhdistän sinuun. Huolellisesti häivytetty väriharmonia siipirajauksella on vain chic.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo, ihanasta kommentista! Tuli hyvä mieli :)
   Mä haluaisin kokeilla Volgaa punasävyjen kanssa. Sehän on aika punertava perussävyltään. Mutta myös yhdistelmä sun tyyliin - vihreän kanssa - sekin kiinnostaa! Vaikka on se nätti ihan sellaisenaankin. Just tänään laitoin Volgaa yhdele asiakkaalle - kylläpä tuli vihertävänruskeat silmät kauniisti esiin :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!