3.9.2015

Syksyn muodista, baskereista + lilasävyinen meikki


Oh! Syksy on vihdoin täällä!

Pakkasin kasan kesähepeniä varastoon. Vaatekaappi alkoi näyttää väljältä.

Selailin tuoreita muotilehtiä. Kahlasin syyskuun Voguen läpi ja nyt haluan löytää sellaiset täydelliset mary jane-tyyliset kengät, tiedättehän, sellaiset missä on nilkkaremmi. Kapealla kärjellä ja tukevalla palikkamaisella korolla. Eipä oo näkynyt Kuopion kaupoissa :( Mistä sellaisia saa?

Ainakin skinny jeanssit on nyt kuopattu lopullisesti, muodikkaat lahkeet laajenevat alaspäin tai ovat suorat ja väljät. Hurraa! Hurraa!!! Skinnyt ja mun pohkeet eivät kertakaikkiaan tuu toimeen joten en käytä farkkuja - mun pohkeet eivät useimmiten mahdu skinny-lahkeesta läpi edes. Tai tuntuu että verenkierto pysähtyy. Ehkä pitäis kokeilla sellaisia 30-luvun tyylisiä superleveitä lahkeita taas.

Mutta ihan paras muotiuutinen on baskerin paluu! Rakastan baskereita ja mulla niitä onkin pieni pino, eri väreissä. Ja nyt vaatimaton baskeri, tämä vielä hetki sitten mummomaisista mummomaisin päähine, on virallisesti sesongin trendikkäin asuste! Mulla on kissanpäivät!

Syksyn saapumisen kunniaksi meikkasin violetilla, ruskealla ja vaaleanpunaisella.Käytin sävyjä kahdesta IsaDoran paletista.
Liikkuvan luomen ulkopuoliskolla violettia paletista 62 Surf & Sun.
Ulkokulmassa ja luomivaossa tumminta ruskeaa paletista 60 Nude Essentials.
Varjostuksena luomen sisäpuolikkaalla vaaleampaa ruskeaa samasta paletista.


Luomen ulkopuolikkaalla vaaleanpunaista poskipunaa, Chanel Tumulte.
Silmän sisäkulmassa, liikkuvan luomen keskellä ja korostusvärinä poskipäillä Lily Lolon mineraalipuuteria Mineral Shimmer Stardust. Se on niin ihana! Hyvin hienojakoinen ja hohtaa silkkisesti ja aivan, aivan ihana. Sävykin just hyvä, ei liian keltainen.


Poskipuna tämä sama Chanel Tumulte.


Ja löysin huulipunalaatikosta tämän Yves Rocherin huulipunan! Tykkäsin käyttää sitä viime syksynä mutta sitten unohdin. Ja nyt se on taas jotenkin fiilikseeni sopiva.

Yves Rocher Grand Rouge 21 Mauve Pastel.


Viileä, harmaalla tailettu lila jossa on hienoa kultaista shimmeria. Kullan vivahde antaa sävylle lämpöä.


Shimmer ei juuri näy varjossa mutta erottuu selkeästi valossa!


Tässä vielä koko nassu, ilman baskeria.

Tukka on päättänyt käyttäytyä ja olla vaihteeksi lähes suora. Huomasin sen vasta kuvista :)


Tykkään tosi paljon sellaisista "pölyisistä", harmaalla tailetuista lilan, violetin ja vaaleanpunaisen sävyistä silmämeikissä. Ne tuo hyvin silmieni "vetisen" sävyn esiin. Kesällä sellaiset sävyt tuntuivat jotenkin vääränlaisilta, en tiedä, valo ei ollut ehkä sopiva. Mutta syksyyn ne sopii hienosti!


Täytyy myöntää että nämä syyskuun ekat päivät olivat aivan ihania! Ja huomenna edessä sienestysretki, oh!

Mahtavaa syksyä meille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!