13.9.2015

Uudet kengät, uusi tuoksu - se on syksy nyt!


Muistaako kukaan kun haikailin niitä kenkiä? Tukevalla palikkakorolla ja nilkkaremmillä? Nyt Tukholmasta löysin juuri sellaiset mitä etsinkin!


Pehmeää mustaa mokkaa, juuri sellainen korko mitä halusinkin, nilkkaremmi ja ihanan pehmeä sisäpohja, päkiän alla oikein kunnon tyynyt. Ihan täydellistä!
Kiersin päivän aikana ainakin viisi kenkäliikettä ja nämä löytyivät viimeisestä. Heillä oli vain kaksi paria, eri kokoja. Ja niistä toinen pari just mun kokoa!


Hurjan mukavat jalassa. Mutta niinhän Clarksit aina on. Tai ainakin mulle niitten lesti sopii tosi hyvin. Olivat heti ekana päivänä koko päivän jalassa eikä mitään ongelmaa. Loppukesän hellesandaalien aika on ohi, nyt on koittanut "kunnon kenkien" hetki!

Lisäksi ostin tuoksun. Hmm, tätä en etukäteen suunnitellut! Täysin spontaani ihastuminen.

Olin Åhlénsin Laura Mercierin tiskillä ihan muusta syystä. Tulin aikeissa ostaa purkillisen heidän kuuluisaa irtopuuteria Secret Brightening Powder. (Monessa blogissa on hehkutettu miten juuri tämä puuteri sopii hurjan hyvin silmien alle koska kirkastaa, ei korosta juonteita ja kiinnittää peiteaineen hyvin. Mäkin haluan!) Kävi hyvä tuuri ja tiskillä oli tavaratalon omien myyjien lisäksi ihan Laura Mercierin oma edustaja, hyvin miellyttävä nainen joka esitteli tämän ihme salaisen puuterin mulle. Tulimme hyvin juttuun. Puuteri vaikutti täydelliseltä. Sitten selvisi että - tietenkin! - juuri tämä puuteri on koko tavaratalosta loppu! Se on just uudistunut ja heillä ei ole vielä sitä uutta. Testeri oli toki paikallaan eikä se edustajakaan osannut arvata että itse tuotetta ei tavaratalossa ole.Siinä selvitellessämme että milloin puuteria tulee ja mistä sitä saa ja milloin ja pitäiskö vain tilata netistä (sain nettikaupan osoitteen) jäin haistelemaan Mercierin Lauran hajuvesiä. Ja miten kivoja tuoksuja Laura onkaan taikonut! Mulle ne oli ihan uus tuttavuus ja samalla miellyttävä yllätys. Muistan että olen lukenut näistä mutta aikaisemmin ei ollut tilaisuutta haistella. Samalla selvisi että madame Mercier on melkoinen herkkusuu. (Sen edustajarouvan mukaan todellakin on, rakastaa makeisia ja jälkiruokia! That's my kind of girl!)


Matami on kehitellyt kokonaisen sarjan herkkutuoksuja! Jokainen mustuttaa herkkujälkiruokaa. Eivät ehkä ole kovin monimutkaisia kompositioita tai poikkeuksellisia maailman tuoksurintamalla mutta ovat laadukkaita, hyvin tehtyjä hajuvesiä jotka tuoksuvat aivan taivaallisen herkulliselle!


Ostin tuoksun nimeltä Crème Brûlée Eau Gourmande. Suihkutin sitä ranteeseen ja kävelin liikkeestä ulos mutta oli pakko palata ostamaan se koska nuuhkin rannettani koko ajan - idioottimainen onnenhymy kasvoilla! Se on ihana, lämmin, herkullinen tuoksu - sellainen joka kietoo kantajansa pehmoiseen utupilveen ja nostaa tyytyväisen hymyn huulille. Ihan kuin täydellinen tuore herkkuleivos! Jotenkin sitä mukaa kun sää viilenee ja illat pimenee, tekee enemmän mieli sellaisia pehmoisia, makeita ja syötävän ihania tuoksuja... Tämä on mun uuden syksyn tuoksu!

Onko Laura Mercierin Secret Brightening Powder tuttu tuote? Kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!