18.10.2015

12 shades of gray. Kuvia, swatcheja, koemeikki.


Monien, monien solo-luomivärinappien lisäksi nyt myös 12 sävyn luomiväripaletti harmaan sävyissä! Tämmöinen syksyn LE-uutuus tulossa Make Up Storelle ihan pian - ensi viikonloppuna. 23. - 25. lokakuuta Make Up Storella on Makeup Weekend jossa mm. esitellään tämä uutuus. Paletin voi myös ostaa viikonlopun aikana normaalihintaa huomattavasti edullisempaan spessuhintaan. (Tarkistan hinnat ja palaan asiaan!)

Edit. 22.10.2015: tämän LE-paletin Makeup Weekend-spessuhinta on 53€ ja normaalihinta 71€.

Jättipaletti 12 shades of gray oli jo esillä Tukholmassa MUSin pääkonttorilla kun kävin syyskuun alkupuoliskolla tutustumassa meikkikokoelmiin ja uutuustuotteisiin. Silloin palettia ei saanut hipelöidä, se oli turvassa lasivitriinissä. Mutta nyt pääsin kokeilemaan ja swatchailemaan palettia.

Paletti on suhteellisen isokokoinen, jakautuu neljään osaan ja jokainen luomivärien ruutu vastaa kooltaan uudenmallista Microshadow-nappia mutta siinä on kolme erisävyistä luomiväriä.Tällä paletilla saa tehtyä vaikka mitä smokymeikkejä! Yläpuolen 6 sävyä ovat mattaisia (kolme vaaleaa ja kolme tummaa) ja alapuolella on 6 sävyä joissa on erityylisiä hohtavia koostumuksia hillitystä näyttävään (myöskin kolme vaaleaa ja kolme tummempaa sävyä).


Sävyt swatchattu sormella puhtaalle, kuivalle iholle ilman primeriä.

Light grey matte:


Dark grey matte:


Erityisesti tummin sävy! Melkein musta, erittäin syvä ja täyteläinen hyvin tumma harmaa.
Kaikki mattaluomivärit olivat pehmoisia, silkkisiä ja miellyttävän tuntuisia. Karisevat hyvin vähän jos ollenkaan. Jopa tummin sävy helppo ja kevyt häivyttää.

Light grey shimmer:


Mun suosikki on light shimmer-triossa oleva oudon vihertävä harmaa luomiväri jossa on kevyt kultahohde (yläkuvassa oikeassa reunassa) Niin erikoinen ja kaunis sävy! Sen hohde on iholla hyvin hillittyä:Dark grey shimmer:


Tässäpä kokeilumeikki paletilla, tietenkin halusin testata sitä jännää oliivinvihertävänharmaata sävyä. Itse meikki ei ole kummoinen mutta luomivärin harmaavihertävä sävy näkyy siinä hyvin.


 Käytin yhtä sävyä koko yläluomella ja kevyesti myös alaluomella.

Yläluomen ulkokulmassa ja kevyenä rajauksena paletin toiseksi tumminta mattasävyä.

Kulmaluulla ja silmän sisäkulmassa vaalea Arctic-luomiväri.

Täytyy sanoa että tämä meikki on 100% sellainen "livenä parempi kuin kuvissa"! Kuvissa paremmalta näyttävät sellaiset "piirustukset" joissa on selkeä rajaus, voimakkaammat kontrastit tai jotain näyttäviä jippoja, kimallusta tai erikoisia värejä. (Muutenkin kuva "syö" meikkiä kasvoilta joten kuvausmeikki on yleensä aina vahvempi ja näyttävämpi, normaaliin arkielämään riittäisi vähempikin.)

Livenä tämä oli minusta oikein nätti ja ihan tarpeeksi vahva meikki töihin :)

Nyt oon kahden vaiheilla. Toisaalta mulla on jo loppuelämäkseni luomivärejä, myös erilaisia harmaita sävyjä. Toisaalta tässä paletissa on muutama tositosikiva...

Mitäs mieltä? Onko käyttöä harmaasävyiselle jättipaletille?

4 kommenttia:

 1. Meikki näyttää hyvältä <3
  Ja todellakin olisi käyttöä tuolle paletille! Lista Joulupukille pitenee entisestään :)
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkäsin tuosta luomiväristä, nätti sävy ja tosi helppo työstää luomelle.
   Mä tajusin että käytän aika harvoin harmaita luomivärejä... pitäis useammin tarttua harmaisiin sävyihin, niitä on niin helppo yhdistää muihin väreihin :)

   P.S. Mun joulupukki varmaan pyörtyis jos kaikki "haluun tämän"-meikit listaisin hänelle :D

   Poista
 2. Mulla on kaksi luotettavaa harmaan sävyissä olevaa palettia (EL Film Noir ja Dior Grege) uskoisin, että pärjään niillä mainiosti, sillä teen loppujen lopuksi todella harvoin vain harmaata käyttäviä meikkejä. Voisin ehkä yksittäisenä ostaa yhden trion, mutta en katso tarpeelliseksi että tarvisin kaikki 12 nappia.

  Esimerkkimeikkisi on todella kaunis ja on harmi ettei koostumukselliset kontrastit (hohtava, satiini, matta, glitterinen) näy kovinkaan hyvin kuvissa. Esim. nudemeikkeja kuvatessa (Urban Decayn Naked-paletit) se on todellinen ongelma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on Film Noir! Ajalta ennen boikottiani :) Se on kyllä loistopaletti edelleen.

   Mua kans harmittaa kun kuvat ei välitä koko totuutta, tai ainakin mun laitteet ja kuvaajantaidot eivät riitä siihen että pystyisin kaikki yksityiskohdat vangitsemaan. Yritin esim. vähän aikaa sitten kuvata meikkivoiteen jättämän pinnan detaljeja eikä siitäkään tullut mitään - kuvissa ei näy pienet vivahteet. Ja sama koskee nudemeikkejä - livenä voi olla vaikka kuinka kiva ja nätti mutta miten sen saisi näkymään kuvissa!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!