10.10.2015

"Aurinkolasimeikki" inspired by Chanel rtw ss 2016


Joskus vuosia sitten, ammattiopiskelujeni alkuaikoina, olimme valmistautumassa meikkaamaan ensimmäiset "oikeat" asiakkaamme. Luokkakaverini meikkituoliin istahti roteva keski-ikäinen nainen ja alkoi kyselemään meikkivinkkejä. Luokkakaverini piti pienen hiljaisen tauon, huokaisi ja tuumasi: "silmämeikiksi suosittelemme aurinkolaseja". Rouvan ilme oli näkemisen arvoinen. Luokkakaverini ei lopulta jäänyt kauneusalalle.

Mutta mitäs nyt kun Chanel määräsi kaikille ready to wear spring/summer 2016 näytöksen malleilleen silmämeikiksi aurinkolasit? Vieläpä siniset! Koko näytös oli stailattu lentokenttä-teeman ympärille, mallit olivat kuin futuristisiä lentoemäntiä ja yleisö kuin odottamassa lentoa. "Aurinkolasit" (teeman mukaisesti tietenkin aviator-malliset!) oli maalattu mallien kasvoille luomiväreillä Chanelin tämän syksyn "sinisestä" kokoelmasta Blue Rhytm, kuulemma käytettiin paletteja Les 4 Ombres 246 Tisse Smoky ja 244 Tisse Jazz sekä voidemaisella luomivärillä Illusion d'ombre 102 Mysterio. Lisäksi silmämeikissä käytettiin sinistä ripsiväriä Le Volume de Chanel 70 Blue Night.

Chanelin näytöksestä ja näytöksen meikistä on upea juttu kuvineen ja tuotteineen tässä venäjänkielisessä blogissa, vaikkei kieltä ymmärtäisikään, kuvat puhuvat puolestaan.

Inspiroiduin näistä Chanelin meikkikuvista! Olkoonkin tällainen överi sininen smoky todella yliampuva todelliseen elämään. Enkä ole alle kaksikymppinen malli vaan neljääkymppiä lähestyvä tavis. Eikä mulla oo niitä Chanelin palettejakaan (enkä näillä näkymin ole hankkimassa koska luomivärejä on tällä hetkellä muutenkin enemmän kuin tarpeeksi). Mutta halusin kokeilla :)Sopivaa puuhaa flunssapäivään :) Tukalle en tehnyt mitään. Alunperin oli tarkoitus värjätä se tänään mutta en sitten jaksanutkaan.

Luomiväreinä Make Up Storen Microshadow-nappeja Varieté, Bubble, Mint Julip ja White sekä Cyber Shadow Frosted Shine ja jumbokynä Ben Nye Silver Shimmer Crayon.

Ripsivärinä tavallinen musta. Pitäis kyllä hommata sininen ripsiväri, ihan vain uteliaisuudesta!

Kasvomeikkinä meikkivoidetta (kokeilin pitkästä aikaa Lumenen Blur-meikkivoidetta ja tuli vahingossa kunnon överit, koostumus ei oikein toimi mun iholla) ja reippaasti Chanelin aurinkopuuteria Les Beiges N° 50. Tämä on eka kerta - en voi sanoa "eka kerta ikinä", mutta eka kerta tosi, tosi pitkään aikaan, kun en ole käyttänyt ollenkaan poskipunaa.

En lähtenyt tässä lookissa mihinkään, edes apteekkiin. Mutta tavallaan tykkäsin tästä sinisestä meikistä tosi paljon! Sininen on niin upea väri ja upeita sinisen sävyjä on niin paljon. Tuntuu suorastaan haaskaukselta etten ole käyttänyt sinistä enemmän meikkivärinä! Ehkäpä tämä kokeilu on samalla alkusysäys mun siniselle kaudelle :) Siniset "aviatorit" on mulle ehkä too much, mutta sinisävyillä tehty smoky eye vois olla tosi hieno!

Myöntääkö kukaan muu kokeilevansa kotona hulluja meikkilookeja? :)
Mitä mieltä sinisestä aviator-meikistä?

2 kommenttia:

  1. Ai että.. Oisitpa menny apteekkiin,oisin halunnu nähdä apteekkarin ilmeen! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois pitäny :) Ens kerralla sit!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!