6.10.2015

Guerlain Cils d'Enfer 02 violet. Violetti ripsiväri, violettiä ja ruusukultaa silmämeikissä


Olen konservatiivinen ripsivärien suhteen. Yleensä jos löydän hyvän, saatan käyttää samaa vuosia (ostan tietenkin aina uuden samanlaisen n. kolmen kuukauden välein). Useimmiten suosikkejani ovat vedenkestävät ripsivärit koska ne pitää ripsien taivutukset koko päivän, vesiliukoiset taas suoristaa mun ripset... Ja aina ostan mustaa. Paitsi nyt repäisin oikein kunnolla ja kokeilin pitkästä aikaa vesiliukoista ja violettiä ripsiväriä!


Guerlainin Cils d'Enfer lupaa tuuheuttaa ja taivuttaa ripset kolmen polymeerin avulla. Itse asiassa, mikäli ei kiinnitä huomiota valmistajan yliampuviin lupauksiin ("Maxi Lash", "breathtaking volume, curl and hold", "controls and sculpts curves to perfection"), se on ihan kelpo ripsiväri. Massa on sopivan notkea, harja sopivan kokoinen, väriä pystyy kerrostamaan ja vaikka en ole kokenut mitään ripsiä taivuttavaa efektiä tämän kanssa, se ei ainakaan suorista ripsiäni samalla tavalla kuin muut vedenkestävät mascarat. Ei sottaannu eikä karise päivän mittaan.


Guerlainille tyypilleseen tapaan jopa mascara tuoksuu parfyymiselle, sille samalle "guerlainiselle", kukkais-puuteriselle, mille niitten meteoriitti-pallurapuuterihelmetkin tuoksuu. Onneksi haju ei ärsytä mun silmiä. Oikeastaan se on aika kiva tuoksu pieninä annoksina! Ja haihtuu aika nopeasti.

Ja väri! Väri on todellakin violetti! Tai oikeastaan sellainen punertavan puolella oleva munakoison sävy.

Väri erottuu myös ripsissä. Oikeastaan ihan hauskaa vaihtelua että ripsiväri ei olekaan musta :)

Guerlain Cils d'Enfer 02 Violet

Halusin tukea ripsivärin violettiä sävyä muulla silmämeikillä. Niinpä silmän ulkokulmassa ja luomivaossa on samansävyistä punertavaa violettiä luomiväriä (MUS Microshadow Magic) jota häivyttelin Chanelin puuterilla Les Beiges N°50. Kulmaluulla ja sisäkulmassa MUS Microshadow Arctic, vaalea kevyen shimmerinen korostussävy. Ja liikkuvalla luomella mun lemppari-irtoluomiväri, MUS Eyedust, ruusukullan sävy Imagine.


Tämä on minusta sävyiltään jotenkin hyvin syksyinen meikki :)

Auringonvalossa ainakin huomaa selvästi että ripsiväri on violetti. Varjoisammassa se on vain... pehmeämpi kuin musta mutta ei niin selkeä sävyltään.


Tästä kokemuksesta rohkaistuneena haluaisin kokeilla muitakin värillisiä ripsareita. Ehkä sininen vois olla kiva? Tai sellainen viileämpi, sinisempi violetti?

Käytättekö värillisiä ripsivärejä? Vai onko musta se ainoa oikea ripsivärin väri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!