24.10.2015

Halpa ja hyvä! Soo glow! cream to powder highlighter 20 Bright up your life. Swatchit, vertailu ja paljon kuvia.


Beauty-blogien lukeminen kannattaa! Jos en lukisi, en ikinä tajuaisi etsiä niin täydellistä korostusväriä halpismerkki Essencen hyllyiltä!

Mutta luin, pistin merkille ja Carlsonilla pyöriessäni muistin kurkistaa Essencen nurkkaan. Ja siellähän tämä hipiän kirkastaja oli. Samalla hinnalla ei saa joka paikasta edes lattea joten ostin Soo Glow! -korostusvärin samantien.


Itse asiassa Essence valmistaa näitä voidemaisesta iholla puuteriseksi muuntautuvia korostustuotteitaan kahdessa sävyssä, toinen on viileähkö, hyvin vaaleaan roosaan taittuva Bright up your life (ostin sen) ja toinen kans hyvin vaalea, kalpea mutta kultaan taittuva (se oli loppuunmyyty). Viileät sävyt ovat lähellä sydäntäni joten mua ei harmita ollenkaan, ettei kultasävyistä korostusvoidetta ollut.


Bright up your life on simppelissä muovirasiassaan vaalean roosan sävyinen. Tykkään siitä ettei se oli liian pinkki, siinä ei ole lilaa vivahdetta eikä selkeää hopeista sävyä.


Aika nätti, vai mitä? :)


Iholla se on juuri sopivan vaalea. Ei liian valkoinen - se olisi feikin näköistä. Mutta myös tarpeeksi vaalea toimiakseen myös kalpealla iholla. Soo glow! antaa iholle kaunista kosteannäköistä kiiltoa jossa on rutkasti pienenpieniä kimallehippusia, kuin tähtisumua.


Koostumus tässä on todellakin voiteesta puuteriksi. Ihan mieletön taikatemppu koska aine tosiaankin muuntautuu puuteriseksi samantien kun koskettaa poskipäätä. Kiilto säilyy ihanan kostean näköisenä mutta tuntu on todella kuiva ja puuterinen. Todella kätevää koska levittää voi helposta vaikka sormella ja kimalle ei karise ympäri kasvoja kuten joskus käy puuterimaisten korostusvärien kanssa.


Vertasin Essencen voidemaista korostusväriä samantyyppiseen Make Up Storen tuotteeseen. Kuten Soo glow!, MUSin High Tech Lighter sävyssä Orion on voidemainen ja muuttuu iholla kuin puuterimaiseksi. Tosin High Tech Lighterin koostumus on selvästi voidemaisempi, Soo glow! on ihan selvästi kuivempi ja puuterisempi.

Yläpuolella Essence Soo Glow!, alapuolella MUS HTL Orion

Sävynä Soo Glow! on rasiassa vaaleanpunaisempi, HTL Orion beigempi. Iholla Soo Glow! on vaaleampi, Orion enemmän ihonsävyinen.

ja kaikkien epämääräisten swatchien jälkeen pari epämääräistä nassu(osa)kuvaa.

Tältä näyttää mun poskipää ennen Soo Glow! voidemaista korostusväriä. Pohjana Clarinsin Everlast+ sävyssä 103 Ivory.

Ja tältä näyttää sama alue jälkeen:
Levitin sormenpäällä, taputtelin ja kevyesti pyörittelin korostusväriä poskipäille. Koostumus on tosi helppo työstää ihoon.

Oikeesti, en olisi uskonut että alle 4€:lla saa hankittua niin kivan ja toimivan meikkituotteen Suomesta! Mulla ei ole tästä korostusväristä mitään ilkeää sanottavaa :)

Mites tuttuja Essencen tuotteet ovat? Onko vinkata muita kivoja ja edullisia meikkilöytöjä?

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis hohto! Essence on mun suosikkimerkki halvemmista brändeistä, esim. ripsivärit ovat olleet tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on oikeesti tosi kiva korostustuote :) Miellyttävä yllätys kun en tuohon hintaan odottanut mitään ihmeitä. Pitääpä tsekata niitten ripsarit, kiitos vinkistä!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!