22.10.2015

Harmaa ja vihreä yhteen sopii?


Kokeiltuani MUSin LE-paletin 12 shades of gray jännittävää vihertävää harmaata sävyä pengoin meikkilaatikoitani, josko sieltä löytyisi jokin vastaava harmaa sävy (ettei mun tarvitsisi hankkia sitä palettia!).

Löysin kätköistäni mm. MUSin vihertävänharmaan napin Venice. Venice ei ole ollenkaan samanlainen kuin harmaasävyisen jättipaletin uniikki sävy mutta ihan mielenkiitoinen harmaan sävy kuitenkin.

Tässä meikissä yhdistin sen kahteen erilaiseen vihreäsävyiseen luomiväriin ja yhteen vihreään kynään.

Vasemmalta oikealle: MUS Venice, kirkas vihreä IsaDoran kesän 2015 paletista Surf&Sun, tummanvihreä Shiseidon triosta GR412, MUS eye pencil Emerald. 
Tajusin että tämmöinen suhteellisen lämmin vihertävä harmaa on hyvä häivytyssävy vihreille. Koen vihreät haastavina sävyinä. Vihreää voi olla vaikeaa häivyttää vaalealla iholla koska vaaleanpunaisen ihon ja vihreän luomivärin värikontrasti on niin suuri. Mutta on paljon helpompaa häivyttää vihreän harmaaseen ja harmaan sitten ihoon.

Kirkkaanvihreää liikkuvalla luomella, tummanvihreää ulkokulmassa ja vihreänharmaata käytin häivytyssävynä.

Kulmaluulla ja silmän sisäkulmassa MUSin uutuussävy Arctic joka on tällä hetkellä mun suosikki vaalea luomiväri.

Silmämeikistä tuli jotenkin syksyisen synkkä. Eli ihan mun syksyiseen fiilikseen sopiva :)

2 kommenttia:

 1. Kaunis meikki ja hyvä huomio vihreän häivyttämisestä harmaalla. Tunnustan tosin syyllisyyteni liian laiskaan häivyttylyyn....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koen vihreän itselleni niin vahvaksi sävyksi että kaikki häivytyskonstit pitää ottaa käyttöön :D Ihan kaiken varalta.
   Sun tyypilliset vihreät on niin iloisia ja kirkkaita että sellainen tunkkainen harmaa ei ehkä oo paras mahdollinen häivytyssävy? Tai en tiedä, pitää ehkä kokeilla :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!