25.10.2015

Makeup Weekend Matkuksessa ja smoky eyes paletilla 12 shades of gray


Viikonloppuna Kuopion Matkuksessa Make Up Store vietti Makeup Weekendia. Tapahtumassa esteltiin uusia tuotteita, mm. LE-paletti 12 Shades of gray oli vahvasti tapetilla. Mua pyydettiin lauantaina tekemään upealle, nukkemaisen kauniille mallille Riikalle smoky-silmämeikin paletin sävyillä.

(Valitettavasti en hoksannut ottaa mukaan kunnon kameraa joten tässä postauksessa kännyköillä otettuja kuvia, pahoittelen. Kuvia ei myöskään käsitelty mitenkään.)

MUS LE-palette 12 Shades of gray


Täytyy sanoa että työskentelyvalot oli haastavat. Myymälän keskiosassa, missä tämä näytöshenkinen meikkaus tapahtui, valot on meikkaamisen kannalta noh, sinnepäin. Valospotit on suunnattu valaisemaan tuotehyllyjä ja -pöytiä. Kun vahva valo lankeaa kasvoille suoraan ylhäältäpäin, jopa kauneimman naisen kasvoille lankeaa hurjat varjot. Piti pariin otteeseen siirtää meikkituolia että löytäisin sopivan asennon, jossa mallin kasvot valaistuu sopivasti. Mutta mukava työilmapiiri ja ihana malli kompensoivat :)


Silmämeikin lisäksi vaihdoin Riikan muodikkaan tummanpunaisen huulipunan vaaleaan sävyyn. Poskipäille lisäsin korostusta voidemaisella highlighterilla. Kulmat korostin puuterimaisella kulmavärillä.


12 Shades of gray
Eye pencil Darkest Shadow
Eye pencil Illusion
Tri Brow palette
High Tech Lighter Orion
Lip pencil Fairytale
Lipstick Mauve BerryIhana mallini oli aluksi vähän varuillaan koska harmaa ei ole hänen suosikkisävynsä mutta tykkäsi lopputuloksesta! Olin niin iloinen :) Kiitos R!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!